Free Your Mind festival kondigt eerste namen 15 jarig bestaan aan!

Geplaatst op 6 februari 2018 Door In Mis het niet, Uitgaan

Eén van Nederlands langst lopende en meest invloedrijke festivals Free Your Mind Festival kondigt de line up voor hun 15 jarige jubileum aan. FYM is welbekend voor haar gebalanceerde en naar kwaliteit georiënteerde line-ups, en dit jaar doet daar niet voor onder! Om te beginnen zal de mainstage dit jaar overgenomen door befaamde dj’s als Hot Since 82, Black Coffee, Kölsch en de Britse house connoisseur Eats Everything. We begeven ons in duisterdere sferen met o.a. Dax J, Sam Paganini, Len Faki en een wordwide première van Tommy Four Seven B2B Ancient Methods die op de beruchte techno stage onder de John Frost brug zullen draaien. Voor alle dromers onder ons wordt de beach stage uitgebreid naar een full size area met John Digweed en meer nog bevestigd te worden.

Free Your Mind 2018

Elk jaar herenigen muziekliefhebbers en festivalfanaten zich in de Stadsblokken te Arnhem om te genieten van het beste wat underground, techno en house te bieden heeft. Wat het festival nog specialer maakt is de unieke locatie waar het plaatsvind. Het terrein geeft de perfecte setting, de combinatie van het betoverende bos en het gevoel van een strandvakantie; verlies jezelf in de natuur, ontdek wat het bos te bieden heeft en struin over het strand omgeven door de prachtige rivier de Rijn. Nog een unicum is het industriële aspect van de John Frost brug waar een van de stages is geplaatst voor duizenden mensen om zich helemaal uit te leven en te dansen. Doop jezelf onder in de combinatie van muziek, geweldig eten, cocktails, kunst en nog veel meer. Free Your Mind, de rest komt vanzelf!

FYM organiseert dit jaar een serie (inter)nationale evenementen, met het festival op 2 Juni als het absolute hoogtepunt. FYM zal Arnhem gedurende deze week overnemen met extra dag- en nacht-activiteiten. Al deze activiteiten zullen dance en lifestyle gerelateerd zijn, met als doel de locale ondernemers te ondersteunen. Alle extra evenementen en activiteiten zullen onder het FYM15 concept vallen.

Line-up:
Black Coffee
Dax J
Eats Everything
Hot Since 82
John Digweed
Kölsch
Len Faki
Sam Paganini
Tommy Four Seven b2b Ancient Methods
ANOTR
Chris Stussy
Daniel Williamsen
Davy Brandts
Eddie Amore
Georgio Weis
Luuk van Dijk
Mees Salomé
Michel de Hey
Park & Sons
Patski
Reza Athar
Warren Fellow
Wouter S

>> Website Free Your Mind Festival
>> Free Your Mind Festival op Facebook

 

Tags : , ,

Reacties