Hulp nodig met schulden of financiële problemen in Arnhem? Meld je aan bij Opr€cht!

Geplaatst op 15 augustus 2023 Door In Hulp & Info, Kopzorgen, Werk, geld & wonen

Heb je hulp nodig bij het oplossen van je schulden of financiële problemen? Ben je tussen de 18 en 27 jaar en woon je in Arnhem? Dan kun je in Arnhem terecht bij Opr€cht!

Zo werkt Opr€cht
Opr€cht is opgestart om jongeren met schulden in Arnhem te helpen bij het oplossen van hun schulden. Opr€cht weet hoe lastig het is om hulp te zoeken wanneer je schulden hebt. Zij willen én kunnen jou Opr€cht helpen bij het samen oplossen van jouw schulden!

Meld je aan voor Opr€cht als je voldoet aan de volgende punten:

– Je bent tussen de 18 en 27 jaar
– Je bent woonachtig in Arnhem
– Je hebt schulden en/of financiële problemen

Na het aanmelden via de website www.wijzijnoprecht.nl wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen en wordt je gekoppeld aan een zogenaamde buddy. De buddies van Opr€cht zijn getraind in het helpen van jongeren bij het vinden van de juiste hulp bij schulden. Zij gaan jou helpen bij het oplossen van jouw schulden. In het aanmeldformulier mag jij eventueel aangeven wie je als buddy zou willen hebben. Bekijk hier alle profielen van de buddies van Opr€cht.

Over Opr€cht
Stichting JAM, AM-Supportteam en Presikhaaf University zetten zich gezamenlijk in om schulden bij jongeren te voorkomen en op te lossen. Dit doen zij door jongeren in te zetten als buddy. Deze jongeren helpen jongeren met schulden om bij de juiste plekken te komen om zo samen de problemen aan te pakken. Opr€cht gelooft in de kracht van jongeren die elkaar helpen. Het is belangrijk om samen met alle partijen jongeren te helpen mee te doen in de samenleving. Hiervoor is het voorkomen en oplossen van schulden belangrijk. Dit initiatief is mogelijk gemaakt door de Dullertsstichting en de gemeente Arnhem.

Heb je vragen over Opr€cht?
Dan kun je een mailtje sturen naar info@wijzijnoprecht.nl. Ook kun je bellen en/of appen met een van de volgende personen:

Jongeren uit Arnhem-Noord:
Melvin Kolf
Telefoon: 06-28709621
Whatsapp: 06-28709621

Jongeren uit Arnhem-Zuid:
Mustafa Amezrine
Telefoon: 06-29065474
Whatsapp: 06-29065474

Jonge vrouwen/meiden:
Sandra Rutjes
Telefoon: 06-13339709
Whatsapp: 06-13339709

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,