‘Over Seks Gesproken’ – gratis minifestival voor jonge mensen rondom seks – 18 april 2024 – Rozet Arnhem

Geplaatst op 2 april 2024 Door In Artikelen, Hulp & Info, Liefde & Seks, Lifestyle

Op donderdag 18 april vindt ‘Over Seks Gesproken plaats bij Rozet, in samenwerking met Indifferent. Een minifestival voor jonge mensen rond seks (en alles wat ermee te maken heeft). Met een programma dat focust op het bespreekbaar maken van seks, seksualiteit en gender, plezier, taboes en het ontkrachten van hardnekkige mythes.

Laten we het beeste gewoon bij de naam noemen

Met workshops, voorstellingen, performances, films, gesprekken, vragenuurtjes, podcasts en meer. Doe mee, vraag, kijk, luister, leer, geniet en doe vooral waar je je fijn bij voelt. Open, in vrijheid en schaamteloos. Laagdrempelig, inclusief en divers voor iedereen die interesse heeft in seks en seksualiteit.
En: laten we het beestje gewoon bij de naam noemen…

Met onder andere ‘Als ja ook nee is’, een muziektheatervoorstelling door Clé Delphi over consent, schrijver en podcastmaker Haroon Ali, Roos Blufpand, tv maker Lidewij Nuitten vertelt over De Maagdenclub, Seksles door InDifferent, Bedtime Stories, de Regenboogquiz, Sticky Pages, House Of Daan, schrijver Jeffrey Dral gaat in gesprek aan de hand van het boek ‘Liegen zul je’ en en veel meer.

Toegang is gratis, meld je alleen nog even aan, da’s wel zo handig.

 

Over seks gesproken – laten we het beestje gewoon bij de naam noemen

Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Donderdag 18 apr. 2024 19:00 – 23:00
Entree gratis, aanmelden via aanmeldlink 

Tags : , ,