Urban Arts Afternoon met workshops rap, fashion, graffiti en hiphop dans op 19 maart bij JC Mix in Arnhem!

Geplaatst op 15 maart 2022 Door In Lifestyle, Mode, Sport

JC de Mix en New Hearts organiseren op zaterdag 19 maart een gratis Urban Arts Afternoon met workshops dans, fashion, graffiti en hiphop dans!

Op deze middag (19 maart) van 13.00 tot 17.00 bieden zij een 4 viertal workshops aan gebaseerd op de 5 elementen van hiphop. Deze workshops zullen als volgt gegeven worden in en om het pand van Jongerencentrum de Mix. 

De workshops:

  • Street fashion (mode)
  • HipHop (dans)
  • Graffiti (Streetart)
  • Rap (muziek)

Street fashion (door Mirte Engelhard)
Tijdens deze workshop leer jij de coolste streetwear maken van deze tijd. Ontwerp je eigen T-shirt of maak je eigen vette tas.

Hip Hop dance (door Cherise Seedorf)
Ook zougaaf willen dansen als in jouw favoriete videoclip? In de danszaal worden je de dikste dansmoves bijgeleerd door een ervaren hiphop dansdocent.

Graffiti streetart (door Ivo Quest)
Al die vette pieces die je ziet als je in de trein zit, onder een grote brug of op een groot flatgebouw. Samen met de streetart docent maak je een vette graffiti op een doek, die we later ophangen bij de Mix. 

Rap (door Rakesh Bilal Georgios)
Op deze middag duik je de studio in met 2 rappers en een beatproducer. Wil je weten hoe een beat gemaakt word, of je rapskills (verder) ontwikkelen? Meld je dan aan voor deze workshop en maak een track!

Aanmelden doe je gratis door een mail te sturen naar Ilse via i.jansen@rijnstad.nl of bel naar tel: 06-11830728.

 

Tags : , , , , , , , , ,