Arnhems raptalent Mauro is geen ‘Kleine Jongen’ meer

Geplaatst op 13 november 2018 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Mauro van Callias (17 jaar) is geen vreemde in de Gelderse Hip Hop/Urban scene. Al op 4-jarige leeftijd stond hij op het podium, maar net als veel leeftijdsgenoten was de droom om profvoetballer te worden waar zijn focus lag. Tot twee jaar geleden toen hij samen met Anouar Tahadi (Bekend van ‘Hollands Got Talent’) voor een muziekproject een track maakte in de muziekstudio van zijn vader. Het vuur was weer aangewakkerd en sindsdien is hij de studio amper uitgekomen. Hoewel hij nog steeds elke zaterdag op het voetbalveld staat heeft hij zijn focus verlegd naar de muziek.

100K streams
Zijn eerste officiële release ‘Pick Up Your Phone’ heeft de 100K streams al gehaald op Spotify en daarmee laat Mauro zien dat hij geen grappen maakt en een stuk van de taart wil hebben.

Kleine Jongen
Afgelopen jaar is Mauro de opleiding artiest gestart aan de Nederlandse Pop Academy (NPAC) in Utrecht en heeft hij gewerkt aan zijn debuut EP ‘Gemengde Gevoelens’ in samenwerking met producer Double-B (Benjamin Tuin). De single ‘Kleine Jongen’ is de aanloop naar de release van de EP later dit jaar. De track is op alle streamingsdiensten te beluisteren en op 9 november kwam de officiële videoclip uit op Youtube.

>> La Fam op Facebook

Tags : , , , , ,

Reacties