Arnhemse makers (16-36 jaar) opgelet! De inschrijving voor The JAM is weer geopend!

Geplaatst op 13 juni 2022 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september kun jij een week lang Theater a/d Rijn induiken om onder begeleiding van professionele makers Laura Daelemans en Edan Azulay te jammen en naar een performance toe te werken. Samen met andere makers, technici en alle mogelijkheden van een podium, ervaar je hoe het is om in een theater aan de slag te gaan.
 
 The JAM is een creatieve snelkookpan, waarbij het niet alleen om het eindresultaat gaat, maar vooral ook om het proces ernaartoe. Centraal staat het ontmoeten van formele en non-formele makers die samen performen, dansen, acteren of muziek maken. The JAM is een samenwerking tussen Theater a/d Rijn en Rozet.
 
Meedoen? Schrijf je dan uiterlijk 27 juni 13.00 uur in via rozet.nl/thejam2022 Een kunstopleiding is niet nodig.
 

Thema The JAM 2022: Rituelen

The JAM staat dit jaar in het teken van het thema ‘Rituelen’. Wat zijn rituelen? Waarom verlangen we ernaar? Kunnen we zonder? Kunnen we meebewegen op het ritme van een groep? Hoe veranderen rituelen jouw belevenis van je dag, je taal, je lichaam en/of de kunst die je maakt? In The JAM van 2022 onderzoeken we wat het is om in het ‘hier en nu’ te zijn door middel van ritme en rituelen.

 

Aftermovie The JAM 2021

Tags : , , , , , , ,