Arnhemse singer-songwriter Robin Storm brengt nieuwe release ‘Don’t Hide Your Tears’ uit op vrijdag 10 maart

Geplaatst op 7 maart 2023 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

Don’t Hide Your Tears is een lekker Popnummer met Soul-invloeden en een boodschap aan (met name) jongeren: “Show the world that you’re afraid, like anybody living here”. Het is een hoopvol liedje waarmee Robin Storm je een hart onder de riem steekt.
 
Je hebt mogelijk nog niet van Robin Storm gehoord, maar er is grote kans dat je wel zijn hit Duly Love kent (heeft inmiddels 7.000.000 streams op Spotify heeft gepasseerd).
 
Robin Storm


Nieuw: Don’t Hide Your Tears – Robin Storm

Na miljoenen streams te hebben behaald met zijn eerste release is de veelbelovende Robin Storm terug met nieuwe muziek. ‘Don’t Hide Your Tears’ is een hoopvol troostlied met een Soulvolle Popsound. De track is onderdeel van Robin Storm zijn debuut-EP, die in september van dit jaar wordt uitgebracht. Daarover volgt binnenkort meer. Vanaf 10 maart (a.s.) is ‘Don’t Hide Your Tears’ overal te streamen.

‘Don’t Hide Your Tears’ is geïnspireerd door een vroegere liefde die zich anders naar de buitenwereld toe gedroeg dan naar Storm. “Met dit liedje wil ik jongeren een hart onder de riem steken. Het is beter om gewoon te uiten wat je voelt, dan je te verstoppen achter je perfect-uitziende Instagram feed”, legt hij uit. 

Het lied geeft een positief gevoel door up-tempo drums, moderne popsounds en warme soul elementen te combineren met een spot-on songtekst die perfect aansluit bij de karakteristieke stem van Robin Storm. ‘Don’t Hide Your Tears’ is live ingespeeld door Sten van Tongeren (drums), Rick Linzel (toetsen), Ivan Schoelink (bas) en Jane Loois (backings). Vervolgens is de track afgewerkt door producers Ruben van der Velde en Daan van Dreumel.

> Luister ‘Don’t Hide Your Tears  hier op Spotify

> Luister ‘Don’t Hide Your Tears  hier op Apple Music

Robin Storm
Stilte vóór de Storm

Robin Storm (officieel Storm Ritsema van Eck) is geboren in Rotterdam, maar sinds zijn derde woonachtig op verschillende plekken in Gelderland. Hij studeerde in 2017 af als drummer na het voltooien van de studie Podiumkunsten: Muziek aan het Rijn IJssel in Arnhem, waar hij momenteel woont. Daarna ging de inmiddels 24-jarige zanger zich steeds meer focussen op het schrijven van eigen liedjes. Tegenwoordig is Storm weer regelmatig in zijn geboortestad te vinden, waar hij in 2019 heeft getekend bij Lloyd Records Rotterdam.

Storm maakt al zijn hele leven muziek. Hij begon met zingen, daarna volgden piano, gitaar en drums. Over de loop der jaren ontdekte hij dat hij het zingen en schrijven van eigen muziek het állerleukste vindt om te doen. Met 100.000 maandelijkse luisteraars op Spotify is Storm, na een periode zonder nieuwe releases, klaar om in 2023 te laten horen wat hij met zijn goudeerlijke lyrics, loepzuivere stem en ritmische roots in zijn mars heeft.

> Robin Storm op Instagram

Tags : , , , , , , ,