Eerste editie van de Makers Markt op zondag 2 juni bij Willemeen

Geplaatst op 29 mei 2019 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Op zondag 2 juni vindt er bij Willemeen de eerste editie van de Makers Markt plaats. Deze nieuwe alternatieve en DIY markt wordt georganiseerd door de De Eigenwijze Makers. Op deze dag bieden allerlei eigenwijze creatievelingen hun originele items aan, uiteenlopend van beelden van gerecycled materiaal tot alternatieve kinderkleding en bijzondere sieraden.

Tijdens de Makers Markt kun je ook ook een kijkje nemen in de zeefdrukkerij van Willemeen en meer te weten komen over de mogelijkheden om daar te leren zeefdrukken. 

Makers Markt
Zondag 2 juni
13:00 – 19:00 uur
Willemeen, Arnhem
>> Facebook event

Enkele aanwezige Makers 


Pretty Unusual is een pasgeboren merk dat de schoonheid van de natuur samenbrengt met historische en culturele sieraden en accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taxidermie gemengd met Victoriaans ogende kanten kettingen. Alles om je innerlijke prinses of warrior woman naar buiten te halen!


Onder de naam Sub Sculptures creëert Remco beelden van gerecycled materiaal. Sinds 1 januari 2019 is hij hier fulltime mee bezig.


Bij Ingeborg houdt van letters, ze tekent ze op kaarten, hout, keramiek etc. Bijzondere cadeaus en hebbedingetjes maar ook toffe workshops, Bij Ingeborg is van alle markten thuis! 

Renate Koning:”Op 2 juni vertegenwoordig ik mijn internationaal befaamde artiestenfamilie Czentrifuga, dochter van daklozenorganisatie Unter-Druck Kultur von der Strasse. Ik presenteer een MEGA collectie originele zeefdrukken, shirts, tasjes en prints van verschillende kunstenaars uit de underground scene van Berlijn. Ook eigen werk zal niet ontbreken.” 


Priya Wannet (1991) & Amy Croqué (1989) van Recordshop Arnhemse Meisjes zijn ook van de partij! Lees hier alles over deze bijzondere Arnhemse platenzaak!

Tags : , , , , ,