Hiphophub organiseert ‘Network and Chill’ op 29 september bij Theater a/d Rijn

Geplaatst op 6 september 2023 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talent uit Arnhem, Talenten, Theater & dans

Op 29 september organiseert de Arnhemse organisatie Hiphophub in samenwerking met Cult North en The Word Club uit Rotterdam de Network and Chill, wederom bij Theater a/d Rijn. Dit keer zonder BBQ maar wel a whole lotta food for the soul. Je bent van harte uitgenodigd voor beide sessies en aansluitende borrel om het nieuwe seizoen in te luiden. 

De toegang is gratis, aanmelden wenselijk via: https://forms.gle/XjdKcYkbf5gVynU67 
 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 17:00 – 19.30 | Jamsession (dance)
  • 20.00 – 21.30 | Hubsession (knowledge)
De Network and Chill’s waren altijd in een besloten setting dus als je al weleens eerder bent uitgenodigd, u know what’s up. Meer informatie over beide programmaonderdelen worden hieronder verder uitgelegd.

Jamsession met Exhibition battle

Speciaal voor de Urban dansopleiding Rijn IJssel wordt er een jam georganiseerd met afgestudeerden en nog studerenden om kennis te kunnen maken met de vele activiteiten van de Hiphophub.
 
17.00 – 18.00

We starten met een jam waar dansers kunnen connecten met elkaar, waar plek is voor battle cats om aan elkaar te levelen en voor dansers die willen exchangen om elkaar te inspireren en zich zelf te uitdagen.

18.30 – 19.30
Bij een Exhibition battle laten zes uitgekozen dansers hun beste skills zien in een battle tegen elkaar. Zij zullen hun best doen om het publiek te veroveren met hun dans, het publiek gaat namelijk de beste dansers kiezen.

De 2 winnaars van deze battle winnen een (betaalde) spot tijdens Operation Windows X SoulCypher Festival op 24 november ’23. 


Hubsession met presentatie en panelgesprek

De Hiphophub wil jonge en gevestigde talenten ondersteunen  in cultureel ondernemerschap en werk creëren voor, door en met elkaar. De Network and Chill is een maandelijkse bijeenkomst waar de mogelijkheid geboden wordt elkaar te ontmoeten, te netwerken en te ontdekken wat de Hiphophub te bieden heeft.  
 
20.00 – 21.30
De Hiphophub opent het panel en draagt de mic over aan Rotterdam. Na een korte presentatie vragen we uit beide steden makers aan tafel en gaan we met elkaar het gesprek aan, wat gemodereerd wordt door niemand minder dan onze Arnhemse Kim Dankoor. Dit gesprek zal gaan over ons eigen makerschap, hoe we de wereld (blijvend) laten draaien en de transitie maken naar cultureel ondernemerschap. Dit zal uiterlijk duren tot 21.30 en is er aansluitend een borrel in de foyer. 
 
Kom gezellig hangen, spring in de jam of laat je verrijken door het avondprogramma.
 

Adres: Theater aan de Rijn, Bartók park (schuin tegenover Rozet) 

> Hiphophub 026 op Instagram

Tags : , , , , ,