Nieuwe single ‘Meer’ van eerste FunX Talent finaliste Joyce uit Arnhem [stream]

Geplaatst op 11 november 2020 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

De Arnhemse Joyce werd in 2015 gevraagd om mee te doen aan de eerste FunX Talent aflevering. In deze FunX aflevering, toen nog ‘SuperSongdag’ genaamd, eindigde zij op de derde plaats tijdens de finale tegen Architracks en Amarty. Ze had toen net in eigen beheer haar eerste EP ‘Mistery’ uitgebracht en haar song ‘Ik heb je nodig’ werd meerdere keren gedraaid op de radiozender. Op de vraag waarom het zo lang duurde tot er nieuwe muziek uitkwam zegt zij; “Het afronden van mijn studie Social Work zorgde ervoor dat ik opnieuw ging kijken naar mijzelf als artiest en wat ik wel of niet wil uitbrengen. Ook heb ik gewoon verschillende ambities zowel voor als achter de schermen. Als het gaat om muziek heb ik in ieder geval nooit stil gezeten”. 

Nieuwe release ‘Meer’
Op woensdag 11 november brengt Joyce haar nieuwe single ‘Meer’ uit. Deze track is onderdeel van een reeks nummers die ze in samenwerking met La Fam Records zal uitbrengen. Ze zegt dat aan haar muziek niet veel is veranderd, haar liefde voor de 90’s R&B laat ze ook in deze tracks weer terugkomen. Over wat haar ambities nu zijn voor de aankomende singles zegt zij; “Ik wil voor nu gewoon leuke muziek uitbrengen, mijn publiek vergroten en daarnaast veel muzikale samenwerkingen aangaan zodat ik kan groeien als artiest”.

Ambities achter de schermen
Samen met La Fam Records zet Joyce zich in voor de vrouwen in de Urban/Pop scene. Op dit moment is de productie van een ‘All Female Cypher’ in volle gang en start er binnenkomt een groot project genaamd ‘The Heartist’. Met deze projecten hoopt Joyce een verschil te kunnen maken in de ontwikkeling van opkomende vrouwelijke artiesten. “Ik wil vrouwen de kennis en de tools geven om steviger in hun schoenen te staan in deze door mannen gedomineerde muziekscene”. Het doel is dat door de samenwerkingen er een nieuw netwerk ontstaat waar vrouwen elkaar supporten en empoweren. 

Updates over deze projecten zijn te vinden op het Instagram account van haar platform @nlvibes. Wil je meer weten over Joyce en haar muziek? Volg haar dan via @joycemusicnl

Stream ‘Meer’ van Joyce hier op Spotify

Tags : , ,

Reacties