Schakelcafé 27 mei – netwerkborrel voor (jonge) makers

Geplaatst op 25 mei 2021 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Het Schakelcafé van Schakel025 is een maandelijkse netwerkborrel voor (jonge) makers om elkaar te inspireren, te ontmoeten, te voeden én bij te kletsen! Met gasten om het hemd van het lijf te vragen.

“Leuk om up to date te zijn met waar iedereen mee bezig is”
“Dit was zo fantastisch!”
“Ik heb allemaal nieuwe samenwerkingspartners gevonden” 

De gevolgen van corona zijn voor veel makers groot. Projecten kunnen niet doorgaan, bij velen is er een grote terugloop van inkomsten en een gebrek aan contact met (werk van) andere makers. Makers hebben contact met andere makers nodig: om je netwerk uit te breiden, ter inspiratie, ter bevordering van samenwerkingen en natuurlijk vanwege het sociale aspect. Daarom organiseren we in 2021 maandelijks een Schakelcafé. In het schakelcafé is mogelijk om elkaar te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en je te laten inspireren door inspirerende makers, gezelschappen of programmeurs die in de spotlights worden gezet.

Praktische informatie & aanmelden

Datum & tijd: 27 mei 15:30-17:00u
Locatie: Strand Zuid, Stadsblokkenweg 103, 6841 HH Arnhem
Kosten: deelname aan het Schakelcafé is gratis, aanmelden is verplicht en kan via deze link.
> Facebook event

Te gast tijdens deze editie

Iedere editie zijn er andere inspirerende makers, gezelschappen of programmeurs te gast bij ons Schakelcafé. Te gast in dit schakelcafé zijn: Bjorn Jansen van theaterimpresariaat Berbee & Jansen, Shannon van der Werff programmeur bij de Achtertuin en Luxor Live en Robin van der Beek & Kasper van Moll van Expo, Foyer, Evenementenlocatie en Terras: Club Rembrandt.

Onder de naam Lijn6 huisvest Bjorn Jansen zijn activiteiten als zakelijk leider en (uitvoerend-) producent van evenementen & theaterproducties. De kracht van zijn werk is het samenbrengen van partijen en faciliteiten. Hij structureert niet alleen omvangrijke, kostbare projecten maar kan ook met zeer minimale middelen iets groots neerzetten. Concept ontwikkeling, subsidie-aanvragen schrijven, begrotingen opstellen, draaiboeken vormgeven, organiseren van faciliteiten, het werven van personeel, aansturen van werkprocessen en bewaken van budgetten zijn een aantal aspecten welke Bjorn uit handen kan nemen.

Hiernaast is Bjorn eigenaar van theaterimpresariaat Berbee & Jansen met als kernactiviteit de verkoop van theater- en dansvoorstellingen aan theaters in Nederland en België. Berbee & Jansen is gevestigd in Amsterdam en presenteert al ruim 30 jaar een gevarieerd, hoogstaand en eigentijds aanbod op het gebied van theater en moderne dans. Je kunt Bjorn bevragen over onderwerpen als concept ontwikkeling, acquisitie (verkoop) en fondsenwerving.

Shannon van der Werff is werkzaam als programmeur bij De Achtertuin in Nijmegen en concertprogrammeur bij Luxor Live. De afgelopen jaren is ze werkzaam geweest als programmeur voor TAPE, producent voor o.a Hoogte80 festival, Muziek bij de Buren, Park Open en als coördinator voor Popronde Arnhem.

Bij Luxor Live programmeert Shannon naast het reguliere programma ook de festivals waar Luxor Live bij betrokken is zoals Hoogte80 festival, Paasconcerten en Spijkerrok. Sinds maart van dit jaar is Shannon ook werkzaam als programmeur bij De Achtertuin in Nijmegen. De Achtertuin is de nieuwe stadsoase van Nijmegen waar je kunt eten, drinken, dansen (hopelijk snel weer) en ontdekken. Heb je vragen over programmeren of wil je kletsen over je act? Vraag het aan Shannon!

Meer info https://schakel025.in/
Beeld: Lisa Maatjens

Tags : , , ,

Reacties