Terugblik: tweede (besloten) editie van Rozessie5 – 10-06-2020

Geplaatst op 23 juni 2020 Door In Rozessie, Talenten

Op 10 juni vond de tweede (besloten) editie van Rozessie5 plaats op de vijfde etage van Rozet. Tijdens deze avond vonden er optredens plaats Diffy, Ishfarah en het Arnhemse urban/hiphop collectief TheFlyest. Het geheel werd gehost door MC 1AB en Thijs van Sunset Sessions Willemeen, die ook zorgden voor de verdere muzikale omlijsting van de avond. Buiten de optredens om werd er flink genetwerkt en ontstonden weer mooie nieuwe connecties! Uiteraard werd er hierbij rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen, waar mensen uit hetzelfde huishouden natuurlijk een uitzondering op waren. Kortom: we kunnen bijna niet wachten op een nieuwe editie waarbij we wederom allerlei lokaal en(verborgen) talent op de planken kunnen zien!

Diffy
Diffy is een Arnhemse artieste die altijd net een beetje ‘anders’ is, wat haar artiestennaam ook al wel doet vermoeden. Haar sound kan het beste worden omschreven als alternatieve R&B met een vleugje neo-soul en elementen uit de oldschool hiphop. De muziek van Diffy symboliseert het ‘opliften’ van de ziel, zelfreflectie, romantische nachten en een goed feestje op zijn tijd. Ze werd tijdens haar optreden begeleid door haar gitarist en partner Jeremyah Kawarnidi.

Diffy op Spotify


Ishfarah
De 19-jarige Ishfarah uit Arnhem schrijft liedjes en gedichten. Met het gebruik van straattaal in haar gedichten wil ze de grens tussen rap en poëzie verder vervagen en straattaal in een nieuwe context presenteren, waarbij de schoonheid en creativiteit van taal in de breedste zin van het woord centraal staan.

Bekijk hier de bijdrage van Ishfarah tijdens de voorronde van de SPOKEN Awards 2019 in Arnhem

TheFlyest
Het vierkoppige Arnhemse urban/hiphop collectief TheFlyest is al sinds 2016 actief en heeft dit jaar al twee singles gedropt. Achter de schermen zijn ze druk bezig met het produceren van nieuw materiaal. Kortom: een act om in de gaten te houden!

TheFlyest op Spotify

 

Check hier de terugblik op de eerste editie van Rozessie5. Wil je meer weten over Rozessie5 of deelnemen als artiest of groep? Stuur ons dan een mailtje!

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties