Vrijwilligers gezocht voor WZine, het online magazine van Willemeen

Geplaatst op 6 december 2020 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Er klinken al een hele tijd geen beats en gitaren meer in jongerencentrum Willemeen, maar gelukkig biedt de digitale wereld meer dan genoeg mogelijkheden voor afleiding, creatie én inspiratie. Daarom startte Willemeen in mei met een eigen online magazine genaamd WZine, dat gemaakt wordt door en voor jongeren. Het doel van dit maandelijkse magazine is om jongeren creatief uit te dagen en leesplezier te bieden in de vorm van allerlei content zoals interviews, lokale nieuwtjes, columns, achtergrondinformatie en fotoreportages. De redactie wordt hierbij gevormd door een groep vrijwilligers en de redactie van de Arnhemse jongerenwebsite Jongin Arnhem.

Inmiddels zijn er al acht edities van WZine uitgebracht en is er ruimte vrijgekomen binnen de redactie voor nieuwe schrijvers, fotografen en ontwerpers. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een eenmalige bijdrage te leveren aan WZine. De eerder uitgekomen edities kun je online bekijken via issuu.com/willemeen

Meedoen aan WZine?
Lijkt het je tof om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor WZine? Neem dan contact op met de redactie via redactie@willemeen.nl. Heb je wat voorbeelden van eigen werk zoals blogs, artikelen of een mooie fotoreeks? Stuur deze dan vooral even mee!

Tags : , , , ,

Reacties