Apocalyps in Arnhem – Zombiewalk Arnhem 2019 op donderdag 31 oktober

Geplaatst op 28 oktober 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Halloween komt eraan en dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse Zombiewalk Arnhem! Dit jaar breekt op 31 oktober de zombie apocalyps uit in het centrum van Arnhem. Het is de 9e keer dat Zombiesquad deze griezeltocht organiseert en net als voorgaande jaren steun je Dierentehuis Arnhem als je meedoet aan de Zombiewalk. Check HIER het fotoverslag van dit evenement!

Zombiewalk 2019

Zombies on tour voor dierenvoer!
Tijdens de Zombiewalk zullen de zombies dierenvoer ophalen voor Dierentehuis Arnhem. Dit is een opvangcentrum voor (huis)dieren die in Arnhem en omstreken op straat zijn aangetroffen. Het dierenasiel zorgt voor de verzorging en herplaatsing van allerlei verlaten beestjes, van katten en konijnen tot schildpadden en geveerde vrienden zoals kippen en parkieten. Al deze beestjes lusten uiteraard wel een hapje, daarom is elke vorm van dierenvoer welkom. Als je zelf dierenvoer wilt inleveren kan dit bij het startpunt, of je geeft het mee aan een van de zombies.

Meedoen aan Zombiewalk Arnhem 2019?
Wil jij ook strompelend en schuifelend de winkelstraten van Arnhem onveilig maken? Dat kan! Iedereen die dat wil mag meelopen met de Zombiewalk. Je kunt jezelf opmaken, maar je kunt dit ook voorafgaand aan de Zombiewalk láten doen, in Jongerencentrum Willemeen. Hier zullen de grimeurs van Houtspel Maatwerk en Funky Brush aanwezig zijn om de deelnemers te voorzien van een levensechte zombielook. Als je je tegen een kleine vergoeding wil laten opmaken, moet je van tevoren een afspraak maken met een van deze grimeurs.

Praktische info:

Poster design: Vera Gerritsen

Tags : , , , , , ,