ASM Festival 2023 in Arnhem: line-up is bekend en ticketverkoop gestart!

Geplaatst op 14 maart 2023 Door In Party On, Uitgaan

Op zaterdag 26 augustus vind het ASM Festival weer plaats in Arnhem, met wederom een goedgevulde line-up vol live acts en een heerlijk sfeertje op Arnhems eigen stadsstrand aan de Rijn. Uit je dak bij het hoofdpodium of toch liever met een drankje in de hand aan het strand luisteren naar je favoriete artiesten vanuit een luie stoel? Het kan! Artiesten als Mart Hoogkamer, La Fuente en Anouk komen er optredens verzorgen!

Je kunt (maximaal 10) kaarten voor € 42,50 (ex. fee) bestellen via onderstaande link.

Koop kaarten

Line-up ASM Festival 2023

Anouk, Racoon, Son Mieux, Mart Hoogkamer, La Fuente, Rolf Sanchez en Dion Cooper zijn deze keer te bewonderen op het ASM Festival.

Minimumleeftijd (18+)

De minimumleeftijd voor het ASM Festival bedraagt 18 jaar. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt.

Maximaal 10 kaarten per order

Je kunt tijdens de verkoop per persoon maximaal 10 kaarten bestellen. Wil je meer kaarten kopen? Vraag dan aan je vrienden om ook kaarten te bestellen.

Automatische wachtrij bij drukte

Bij drukte word je automatisch in een digitale wachtrij geplaatst. Refresh de pagina niet, dan word je juist weer opnieuw achteraan in de rij geplaatst.

Personaliseren

Na het kopen van jouw kaarten zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling. Let op: Je ontvangt nog niet meteen je tickets in deze mail. Maandag 30 januari vanaf 11.00 uur ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Personaliseer pas als je zeker weet met wie je gaat. De tickets ontvang je in de week voor het ASM Festival op 21 augustus 2023.

> Bekijk voor alle informatie de website van ASM Festival 2023

 

 

Tags : , , , ,