FAME, het nieuwe 16+ dance feest van Arnhem

Geplaatst op 17 december 2015 Door In Mis het niet, Talent uit Arnhem, Talenten, Uitgaan

Op zaterdag 19 december vindt de eerste editie van FAME plaats in Luxor Live. Dit nieuwe dance event richt zich op jongeren vanaf 16 jaar en geeft ook een podium aan muzikaal talent. Het evenement is grotendeels georganiseerd door een tweetal Arnhemse jongeren. We spraken kort met mede-organisator Maxime den Hartog.

fame flyer luxor

Hoe is het idee voor FAME ontstaan?
‘Ik zat een keer samen met mijn vader om de tafel en toen vertelde hij dat hij in zijn studententijd feesten organiseerde in Luxor. Dit leek mij ook erg leuk en al snel had ik samen met een vriendin het idee om ook een evenement in Arnhem te gaan organiseren. Na een belronde langs lokale podia kregen we te horen dat Luxor Live open stond voor ons idee. Met ondersteuning van het jongerenproject ‘Ik Ben Geweldig‘ en Luxor Live is het ons gelukt om het hele evenement in een paar maanden op te zetten. We hebben diverse lokale artiesten weten te boeken die op de avond zelf komen draaien. Zo draaien dj Roan Robuusta (Plaza, Clouds Events), dj Edward Greeve (XO, Loft) en de talentvolle dj Samuel Ehren de sterren van de hemel. MC Drumma is de host van deze avond.

Als tegenprestatie voor de diensten van jongerenproject ‘Ik Ben Geweldig’ zal de organisatie ook een bijdrage gaan leveren aan een activiteit met jonge vluchtelingen in Arnhem.

Aanstaande zaterdag gaan om 22:00 uur de deuren van Luxor Live open en het feestje gaat tot 04:00 uur door. Toegangskaarten kosten €5 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij diverse promotors die de organisatie via hun Facebook event deelt. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn bedraagt de entree aan de deur €7,50. Alcohol onder de 18 jaar is niet toegestaan, uiteraard ook niet als dit vooraf is geconsumeerd. Aangezien dit een 16+ feest is zal er gewerkt worden met polsbandjes die de leeftijd van bezoekers aangeven.

Fame Events op Facebook
Website Luxor Live

Reacties