Luxor Live en Musis halen De Jeugd Van Tegenwoordig terug naar Arnhem!

Geplaatst op 16 januari 2020 Door In Mis het niet, Uitgaan

Luxor Live en Musis presenteren samen De Jeugd Van Tegenwoordig in de Parkzaal van Musis. Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo gaan Post Modern met hun landelijke POMO Tour.


 

De Jeugd Van Tegenwoordig
Veertien jaar geleden ontketende De Jeugd een revolutie in de Nederlandse hiphop met ‘Watskeburt?!’. De daaropvolgende jaren bracht de band zeven albums uit en scoorde talloze hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Hollereer’, ‘De Formule’ en recent ‘Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit’. Ze stonden als headliner op het affiche van alle grote festivals en verkochten meerdere malen AFAS Live uit. Een voorlopig hoogtepunt beleefde De Jeugd Van Tegenwoordig vorig jaar toen ze hun 1000e show speelden in een uitverkocht Olympisch Stadion!

POMO (Post Modern) Tour
De Jeugd Van Tegenwoordig komt voor het eerst sinds 2014 met een nieuwe clubtour naar Arnhem. De band verzoekt het publiek geheel volgens het Post Moderne thema van de show in “sensationeel witte” kleding naar het concert te komen. Deze show is een samenwerking van Luxor Live en Musis en maakt onderdeel van de landelijke POMO Tour van De Jeugd Van Tegenwoordig. Tickets zijn op vrijdag 17 januari vanaf 10.00 uur te bestellen via de website van Luxor Live en kosten 30 euro.

Tags : , , , ,

Reacties