TK07 neemt ‘Afschijt’

Geplaatst op 20 oktober 2015 Door In Mis het niet

Op 1 september 2006 gaf TK07 haar eerste feest in de Goudvishal in Arnhem. Nu, meer dan negen jaar later, is het tijd geworden om er een punt achter te zetten. Op 7 november neemt TK07 daarom afschijt van publiek, vrijwilligers, bevriende organisaties en artiesten door nog een keer alles uit de kast te trekken. Natuurlijk is de Willemeen als vaste thuisbasis de plek waar het staat te gebeuren.

TK07 heeft vanuit Arnhem met bijna 100 evenementen een duidelijke plaats veroverd in het nationale landschap van experimentele, electronische muziek. Met concepten als Tektron, Not Your Monkey, Not Your Robot, Takketek en Kabaal Digitaal combineerde de organisatie harde muziek met een gemoedelijke sfeer. Iets wat veel mensen aansprak en bezoekers trok uit heel Nederland en daarbuiten.

tk07 head

De laatste jaren hebben de drijvende krachten achter TK07 steeds meer moeite gekregen om het te combineren met andere verplichtingen. Daarom heeft de organisatie met pijn in het hart besloten er mee te stoppen. Op 7 november trekt TK07 haar beste concepten uit de kasten en laat ze versmelten tot een groot afscheidsfeest met al het goeds van de afgelopen jaren. De bovenzaal wordt gevuld met tekno, industrial hardcore en frenchcore. De benedenzaal met o.a. jungle en breakcore.

De line-up bestaat uit meer dan 20 artiesten die de afgelopen jaren een duidelijke bijdrage hebben geleverd aan de feesten van TK07. De namen worden niet bekend gemaakt voor 7 november 22:00 uur. Daarmee wordt de boodschap afgegeven dat bezoekers niet voor de line-up moeten komen, maar om nog een keer samen keihert feest te vieren!

Datum 7 november 2015
Locatie Willemeen, Willemsplein 1, Arnhem
Tijd 22.00 – 06.00
Entree €5,-
Tickets zijn hier direct te bestellen

TK07 op Facebook
Facebook event

Tags : , , , , , ,

Reacties