Zombiewalk Arnhem 2015

Geplaatst op 20 oktober 2015 Door In Artikelen, Lifestyle

Op donderdag 29 oktober zal de 5e editie van de Arnhemse Zombiewalk weer plaats gaan vinden. Net als tijdens de afgelopen edities kun je voorafgaand aan de Zombiewalk om 17:00 uur terecht in jongerencentrum Willemeen om jezelf om toveren tot een zombie. Je moet zelf voor een kostuum en grime zorgen. In jongerencentrum Willemeen is een speciale grimeerruimte beschikbaar. Ook dit jaar kun je gebruik maken van de diensten van een aantal professionele grimeurs. Deze zullen tegen een aantrekkelijk bedrag jouw kop omtoveren tot een hoopje lillend en verpulverd mens. Wel zelf even contact opnemen om afspraken te maken.

Om 19:00 zal de meute zombies vanaf Willemensplein 1 vertrekken en door de binnenstad van Arnhem trekken. De tocht duurt in totaal ongeveer anderhalf uur en deelname is natuurlijk gratis.

Goed doel
Ook dit jaar heeft de organisatie van de Zombiewalk zich verbonden aan een goed doel, namelijk het dierenasiel de “Dierenborgh” in Velp. Er zal geen geld worden ingezameld maar dierenvoer. Er zal een plek in Willemeen gecreëerd worden waar je het dierenvoer kunt achterlaten.

Afgelopen week lieten een paar organisatoren zich al omtoveren tot zombie om promotie te maken voor dit bijzondere evenement. Alle foto’s zijn gemaakt door MultiFocus Productions

zombie 2

zombie3

zombie4

Zombiewalk Facebook Event

Grimeurs op het event zelf:

Houtspelmaatwerk – www.houtspelmaatwerk.nl  –  www.facebook.com/houtspelmaatwerk
Tosja Brust –  mua.tosjabrust@outlook.com

Tags : , , ,