Sonsbeek Theater Avenue van 8 t/m 11 augustus

Geplaatst op 29 juli 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Van donderdag 8 t/m zondag 11 augustus 2019 vindt de Sonsbeek Theater Avenue weer plaats in Park Sonsbeek. Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en relaxen vormen de ingrediënten van de 21e editie van dit vierdaagse festival.


Voor groot en klein zijn er vele tientallen verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Met onder andere: Toneelgroep Oostpool, Ludique, het Posttheater, Theater Gnaffel, Lonneke van Leth Dans, Lisa Ostermann, Flor de Tango, Daphne Gakes, Comedyhuis, Park Open Podium en nog veel en veel meer!

Als bezoeker kun je kiezen uit de vele korte voorstellingen die op circa 50 verschillende plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of gewoon lekker met een drankje in het gras zitten en genieten van de sfeer, de mensen en het park, het kan allemaal!

Uiteraard zijn er ook diverse foodtrucks waar je van de heerlijkste gerechten kunt genieten, dus ook de innerlijke mens komt niets tekort!

Sonsbeek Theater Avenue 2019
Park Sonsbeek, Arnhem
Do/vr/za: 14:00 tot 24:00 uur
Zondag: 12:00 tot 21:00 uur
Gratis toegang, entree verschilt per voorstelling

Check de website voor het complete programma en het laatste nieuws.

>> Sonsbeek Theater Avenue op Facebook

Tags : , ,

Reacties