Tentstock gaat een jaartje op vakantie

Geplaatst op 2 mei 2016 Door In Artikelen, Lifestyle

In 2016 zal er geen editie van Tentstock plaatsvinden. De afgelopen twee jaar vond Tentstock plaats aan de rand van de Veluwe, op Buitenplaats Koningsweg in Arnhem. Initiatiefnemers Tess Wiggers en Phebe Kloos kregen hier te maken met de ontwikkeling van het nieuwe bestemmingsplan, waardoor het organiseren van Tentstock op deze unieke en mooie locatie onmogelijk bleek. De organisatie kreeg het niet voor elkaar om tijdig een alternatieve locatie te vinden.

tentstock2016

Hoewel het jammer is dat Tentstock dit jaar niet terug zal keren, zijn de dames er niet treurig om. Phebe: “Wij als echte ‘tentstockers’ kunnen dit jaar zelf kamperen. De mooiste ideeën komen hangend boven een Frans hurktoilet. Als we onze haringen deze zomer in Franse grond steken, ben ik er vrij zeker van dat er een zinderend fundament ontstaat voor volgende zomer.”

Tentstock is het eerste meerdaagse festival van Arnhem waarbij de camping centraal staat. Het programma blijft dan ook een verrassing. Drie nachten en twee dagen lang zijn de Tentstockers allemaal buren, houdt het onderscheid tussen artiest en publiek op en zijn ervaren en deelnemen hetzelfde. De afgelopen twee edities waren uitverkocht.

Tess: “Tentstock is uit liefde ontstaan voor kamperen. En we hebben in de afgelopen twee edities deze liefde kunnen uitdragen naar een breed kampeerpubliek. Hierop zijn we apentrots! Als je niet naar Tentstock op vakantie kunt, ga dan alsnog op avontuur! En hopelijk beleven we dit avontuur volgend jaar weer met z’n allen op Tentstock.”

www.tentstock.nl | www.facebook.com/tentstock

Tags : ,