5×5 Speedsoccer toernooi voor studenten – 13 t/m 15 okt – Sportcentrum Valkenhuizen

Geplaatst op 6 oktober 2020 Door In Hulp & Info, Lifestyle, Sport, Vrije tijd

Arnhem Studiestad komt met wat nieuws! In samenwerking met Sport in Arnhem en de nieuwe 5X5 voetballocatie in Arnhem wordt er een 5×5 speedsoccer toernooi georganiseerd. Maak je eigen team, verzin een leuke teamnaam en ga de strijd aan voor leuke prijzen. Wie kroont zicht straks tot de 1e speedsoccer kampioen van Arnhem?

5X5 SPEEDSOCCER
5X5 Speedsoccer is een leuke, snelle, non-stop vorm van voetbal waar spelers continu kunnen doorwisselen en plezier centraal staat. Het wordt gespeeld op speciale 5X5 kunstgrasvelden met boarding wat zorgt voor meer balbezit, actie en doelpunten. 5X5 voetbal is geschikt voor alle spelniveaus en de ideale manier om sociaal en sportief bezig te zijn.

ARNHEM STUDIE STAD CUP
In oktober zijn drie toernooien gepland waarvoor jullie een team kunnen inschrijven. Elk toernooi wordt onderverdeeld in een competitieve en recreatieve klasse. Zo is het voor iedereen (m/v) mogelijk om mee te doen. Tijdens het toernooi staat de sportiviteit en het spelplezier centraal. Na afloop is er uiteraard ruimte voor een gezellige 3e helft.

In het kort:

· Data: dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 oktober

· Tijden: 18:30 kick off (dinsdag en woensdag) of 15:30 (donderdag)

· Locatie: Sportcentrum Valkenhuizen

· Minimaal 6, max 8 spelers per team

· Beperkt aantal teams mogelijk. Vol = vol! 

Gebruik de inschrijfknop voor het aanmelden van jouw team of contact Kris Engel via 06-83215406 of kris.engel@sportbedrijfarnhem.nl voor meer informatie! 

> Website en online inschrijven

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties