All of Me komt naar Willemeen

Geplaatst op 12 april 2017 Door In Artikelen, Gezondheid, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Op zaterdag 22 april vindt er bij jongerencentrum Willemeen in Arnhem een speciale middag plaats voor jongeren met een handicap of chronische ziekte. Deze zogenaamde ‘ALL OF MEET’ staat geheel in het teken van het thema ‘vriendschap’.

ALL OF ME is een platform speciaal voor jongeren met een handicap en of chronische ziekte. Ze organiseren onder andere thematische meetings door heel Nederland waar je andere jongeren kunt ontmoeten. Ook is er een Facebookgroep waar je in contact kan komen met andere jongeren en je eigen ervaringen kan delen en natuurlijk advies kunt geven aan andere jongeren.

Vriendschap MEET All of Me Arnhem

ALL OF MEET
Tijdens deze ALL OF MEET gaan we het hebben over het thema vriendschap. Er wordt van alles verteld en gedeeld en er zijn hapjes en drankjes.

– Hoe ga je er mee om als je vrienden iets leuks gaan doen en jij moet afzeggen?
– Waar ontmoet je nieuwe vrienden?

Dit zijn slechts een paar van de onderwerpen die aan bod komen. Er spreken een aantal mensen op het podium over vriendschap. Ook is er nog ruimte voor sprekers en daarom is de organisatie op zoek naar jou! Heb je een leuk verhaal en wil je dit delen? Laat het ons weten!

Jongerencentrum Willemeen is rolstoelvriendelijk en ligt op steenworp afstand van Arnhem Centraal Station, diverse bushaltes en een grote parkeergarage. Willemeen is een stedelijk jongerencentrum met een poppodium. Binnen Willemeen worden de meest uiteenlopende evenementen georganiseerd en het is een vertrouwde en veilige plek voor veel jongeren. Het jongerencentrum wordt grotendeels gedraaid door vrijwilligers. Binnen Willemeen zijn diverse vrijwilligers actief die zelf een handicap of chronische ziekte hebben.

Je kunt je opgeven voor de ALL OF MEET door een mailtje te sturen naar meet@allofme.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Vergeet het niet door te geven als je iets speciaals kan gebruiken zoals een plekje om even te rusten of wanneer je een specifieke dieetaanpassing nodig hebt. Heb je Cystic Fibrosis (taaislijmziekte)? Ook dat hoort de organisatie dan graag even van je.

Informatie
ALL OF MEET – zaterdag 22 april
Jongerencentrum Willemeen
Willemsplein 1, Arnhem
13:30-17:00 uur
Gratis toegang

>> Facebook event
>> website All of Me
>> website Willemeen

Tags : , , , , , ,

Reacties