Boekenweek 2021 – oproep aan Arnhemmers: schrijf en teken mee aan een echt boek!

Geplaatst op 10 april 2021 Door In Lezen en meer, Lifestyle, Talent uit Arnhem, Talenten

Het thema van de Boekenweek 2021 is Tweestrijd. Een actueel onderwerp dat echt in deze tijd past, ook in onze stad. De Boekenweek mag in deze halve lockdown natuurlijk niet aan ons voorbij gaan, dus roepen we Arnhem (e.o) op om mee te schrijven en tekenen aan een echt boek!

 

 

Schrijf of teken je graag? Doe dan mee!

Schrijf je stiekem gedichten of songteksten op je zolderkamer, ben je een fanatieke dagboek of blogschrijver, heb je een onontdekt teken of illustratietalent en ben je een kei in Zeer Korte Verhaal (ZKV) of haiku? Het mag in elke taal of vorm, zolang het gaat over jouw tweestrijd, jouw dilemma’s en keuzes in de tijd, groot of klein

Wat gaan we ermee doen?

Jullie inzendingen worden gebundeld in een prachtige bundel vol verhalen, illustraties, gedichten, tekeningen, collages en songteksten rondom het thema Tweestrijd. Loop je vast of heb je onderweg inspiratie nodig? Bezoek in april gratis de online workshops van een echte schrijver, columnist of dichter. Stuur je inzending voor 1 mei aanstaande naar programma@rozet.nl

Stuur mee met je tekst:

Een korte bio over jezelf, een foto van jezelf en als je wil je social account(s), da’s leuk want dan kunnen we je taggen. Op 21 juni aanstaande, de eerste dag van de zomer verschijnt de uitgave.

We hebben een paar spelregels:

Tekst:

  • Je verhaal, gedicht, songtekst mag maximaal 500 woorden zijn. Je levert je tekst aan in Word, lettertype Arial, puntgrootte 12.
    NB: Wij redigeren je tekst en onze ontwerper verzorgt de opmaak.
  • Je ontvangt bericht als je inzending gepubliceerd wordt.

Tekening / Illustratie / Collage:

  • Je Illustratie maak je in zwart-wit, dat betekent dat je alleen zwart gebruikt. Geen kleur dus.
  • Je levert je illustratie aan op staand formaat, A5, 14,8 cm x 21 cm (148 mm x 210 mm).
  • Je levert je illustratie aan als PDF bestand op hoge resolutie of als EPS bestand in vectorformaat. Niet als JPG of PNG.
  • Heb je een collage of foto: deze wordt in zwart / wit afgedrukt dus lever deze ook in zwart wit aan. Dit kan als JPG bestand. Resolutie 300 dpi. Op juist formaat.

Tags : ,

Reacties