Fotowedstrijd: Arnhemse Sportfoto van het jaar 2019

Geplaatst op 19 november 2019 Door In Kunstenaars uit Arnhem, Lifestyle, Sport, Talent uit Arnhem, Talenten

Fotografen, opgelet! Sportbedrijf organiseert dit jaar weer de fotowedstrijd ‘Arnhemse Sportfoto van het Jaar’. Heb jij in het afgelopen jaar mooie sportfoto’s gemaakt in Arnhem? Dan kun je er wellicht een leuke prijs winnen!

Arnhems Sportgala 2019

De jury
De jury bestaat dit jaar uit sportfotograaf Vincent Riemersma, Peter Kemperman van de Gelderlander en een nog nader te bepalen jurylid. Zij stellen een top 10 samen en bij de beste drie foto’s geven ze een toelichting van hun keuze.

Belangrijke criteria voor een foto
De foto moet in 2019 gemaakt zijn, met natuurlijk sport als onderwerp. Het kan een actiefoto zijn, maar een mooi statisch beeld is ook toegestaan. De foto moet gelinkt zijn aan Arnhemse sport of sporters en het mooiste is natuurlijk als de foto in Arnhem is genomen. Beeldbewerking is toegestaan, maar de jury wordt vooral enthousiast van ‘pure’ foto’s, het is geen Photoshop-wedstrijd. De foto blijft eigendom van de inzender, maar het beeld kan wel worden gebruikt voor promotie van toekomstige Arnhemse Sportfotoverkiezingen. Als Sportbedrijf Arnhem je foto voor andere doeleinden wil gebruiken, vragen ze daar eerst toestemming voor. Hier vind je alle eisen waar je ingezonden foto’s aan moeten voldoen.

Prijsuitreiking
Alle inzenders worden uitgenodigd voor het Arnhems Sportgala, dat 18 februari 2020 plaatsvindt in het stadstheater. Tijdens het Arnhems Sportgala zal de jury de winnaars bekendmaken. Welke prijzen er zijn te winnen is nog niet bekend.

Zo doe je mee aan ‘Arnhemse Sportfoto van het Jaar’
Vul het aanmeldformulier in. Je hebt tot 1 januari 2020 de tijd om (maximaal drie) foto’s in te sturen. Let wel: als je foto’s instuurt, ga je automatisch akkoord met de wedstrijdvoorwaarden.

Beeld: Sportbedrijf Arnhem, Arnhems Sportgala 2019

Tags : , , , , , , , , , , , , , ,