Gratis danslessen Modern Jazz bij MaxStudios op 11 en 12 oktober

Geplaatst op 4 oktober 2018 Door In Lifestyle, Sport

Dansliefhebbers opgelet! Op donderdag 11 oktober en vrijdag 12 oktober kun je bij MaxStudios in Arnhem gratis danslessen Modern Jazz volgen. Op donderdag 11 oktober geeft Filippo Buonamassa een dansles voor deelnemers vanaf 18 jaar, en op vrijdag 12 oktober geeft Kiki van Megen een dansles voor deelnemers vanaf 13 jaar. Beide lessen vinden plaats bij MaxStudios Arnhem, Matsersingel 200.

Donderdag 11 oktober – 20:30 tot 21:30 uur – Filippo Buonamassa.

Filippo Buonamassa komt oorspronkelijk uit Italië. Filippo is een jaar geleden naar Nederland verhuisd om zijn passie voor dans verder te ontwikkelen. De reden waarom Filippo is gaan dansen weet hij niet meer precies, maar hij weet nog wel dat hij als kind zijnde muziek altijd aantrekkelijk vond en hij er automatisch op ging bewegen. Dans is altijd zijn basis geweest en is het nog steeds. Aangemoedigd door zijn ouders, ging Filippo studeren aan de hogeschool “II Balletto di Roma”. Daarna ging hij auditie doen en werd toegelaten tot Frankfurt Hochscüle für Tanz en The Conservatory of Madrid, maar hij koos uiteindelijk voor ArtEZ Arnhem. Filippo’s focus ligt momenteel op Modern & Contemporary en zijn kennis hiervan wil hij met jou delen! 

Let op: Deze les is voor deelnemers vanaf 18 jaar. Wil jij ook meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@maxstudios.nl en vermeld daarin je volledige naam en leeftijd.

>> Facebook event Modern Jazz les Filippo Buonamassa


Vrijdag 12 oktober – 19:30 tot 20:30 uur – Kiki van Megen

Kiki is het liefst alleen maar met dans bezig, de moderne dansstijl in het bijzonder! Gevoelens uiten in beweging, haarzelf uitdagen in de floorwork techniek en creatief gebruikmaken van de muziek. Dit is wat Kiki plezier geeft in dansen en dit wil zij graag delen met jou!

Let op: Deze les is voor deelnemers vanaf 13 jaar. Wil jij ook meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@maxstudios.nl en vermeld daarin je volledige naam en leeftijd.

>> Facebook event Modern Jazz les Kiki van Megen

Tags : , ,

Reacties