Jongerencentrum de Madser roept jongeren op te gaan stemmen met videoclip en track ‘Word Bewust’

Geplaatst op 12 maart 2021 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle, Muzikanten, bands & DJ's, Talent uit Arnhem, Talenten

Jongerencentrum De Madser presenteerde in aanloop naar de verkiezingen verschillende online content en activiteiten om politieke participatie en opkomstbevordering onder jongeren te stimuleren. Jongeren zijn zowel online als offline actief betrokken bij de invulling en uitvoering van het programma.
 
 
“Er is bewust gekozen om een platform te creëren waar jongeren eerst zelf nadenken over welke thema’s zij belangrijk vinden en hoe hun ideale samenleving eruitziet. Pas daarna hebben we verschillende politieke partijen uitgenodigd voor onze videoserie #MADSERTAKKIES waarin we de kandidaten kritisch bevragen over onderwerpen die de jeugd belangrijk vindt. Als je weet wat jij belangrijk vindt, dan is het makkelijker om een bewuste keuze voor een partij te maken” aldus jongerenwerker Mahmoud.
 

Met nog maar een paar dagen tot de Tweede Kamerverkiezingen is het belangrijk dat jongeren daadwerkelijk naar de stembus gaan. In samenwerking met jonge lokale artiesten uit Arnhem produceerden het jongerencentrum daarom een track en videoclip. Daarmee roepen ze jongeren op om gebruik te maken van hun stem op 15, 16 en 17 maart.


 

Tags : , , , , , , , , , , , ,

Reacties