Jongerendebat op 22 november in Arnhem

Geplaatst op 21 november 2018 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Kom op donderdag 22 november naar het Jongerendebat in de Arnhemse raadzaal. Gemeente Arnhem organiseert dan samen met Rijnstad, Arnhem Divers & Jong, Presikhaaf University en W4Y een debat voor jongeren. Het doel van dit debat is om in gesprek te gaan over onderwerpen die jongeren echt belangrijk vinden! Wat zou jij, als je het voor het zeggen had, willen veranderen in Arnhem? Kom en praat mee!

Dit debat is een follow-up van het succesvolle Jongerenverkiezingsdebat dat op 14 maart heeft plaatsgevonden. Wij vinden het heel belangrijk dat politiek en bestuur – ook buiten verkiezingstijd – van jongeren te horen krijgen wat er speelt in hun dagelijks leven. Gelijke kansen op scholing en arbeidsmarkt, inclusie, racisme, veiligheid in de wijken. Alle thema’s die echt het verschil maken voor jongeren kunnen aan bod komen. Politici en bestuurders zijn van harte uitgenodigd om te horen wat er speelt, maar het woord is aan jongeren! 

De entree is gratis en vooraf opgeven is niet nodig.

Jongerendebat Arnhem
22 november van 18:00 tot 20:00 uur
Gemeentehuis Arnhem – Raadzaal
>> Facebook event – Jongerendebat

Huibert Veth en Pieter Pluijgers spraken met jongerenwerkers Melvin Kolf (Presikhaaf University) en Xavier Pfaadt (Rijnstad Jongerenwerk) die nauw bij de organisatie betrokken zijn geweest en met jongeren Alicia Beek en Nick van Espen die actief zijn voor jongerencentra in hun wijk en alle jongeren oproepen om ook naar het debat te komen. Tevens een reactie van Martijn van Butselaar. (via RTV Arnhem)

Tags : , , , , , , ,

Reacties