Nieuwe pumptrack Valkenhuizen – instuif op 4, 11, 18 en 25 september

Geplaatst op 18 september 2023 Door In Lifestyle, Sport

Binnenkort opent de nieuwste pumptrack van Arnhem – Pumptrack Valkenhuizen???? Dit aaneengesloten circuit met bulten en kombochten die elkaar ritmisch opvolgen is een unieke mix van een BMX-baan en een skatepark. Wil je als eerste de baan op? Kom dan naar de instuifmiddagen op maandag 4, 11, 18 en 25 september!
 
 

Pumptrack Valkenhuizen

Officieel geopend vanaf maandag 25 september!

Ontdek de nieuwste pumptrack van Arnhem – de grootste in de regio! Dit aaneengesloten circuit met bulten en kombochten die elkaar ritmisch opvolgen is een unieke mix van een BMX-baan en een skatepark. Geschikt voor verschillende fiets- en skatesporten, zoals crossfietsen (BMX), mountainbikes, stuntstepjes, loopfietsen, inline skates, longboards en skateboards. Met een parcours verdeeld in 3 verschillende niveaus (beginner, allround en advanced) is er een uitdaging voor ieder niveau!

De populariteit van pumptracks groeit snel over de wereld en wordt beschouwd als een van de meest opwindende nieuwe disciplines in de Urban Sports. Het is een geweldige manier om fit te blijven, nieuwe vrienden te maken en jezelf uit te dagen op een unieke manier.

Dus waar wacht je nog op? Stap op je fiets of skateboard en ontdek de opwindende wereld van Pumptrack op Valkenhuizen! Heb je eigen materiaal zoals een fiets of skates? Neem deze dan mee! Er is maar beperkt uitleen materiaal aanwezig.

Openingstijden Pumptrack Valkenhuizen

Om jou en al onze gasten een zo plezierig mogelijk verblijf te kunnen bieden, gelden onze huisregels. We verzoeken je om deze te lezen en na te leven. Aanwijzingen van personeel dienen altijd opgevolgd te worden.  De pumptrack is alleen toegankelijk tijdens openingstijden van Sportcentrum Valkenhuizen en tussen zonsopgang en zonsondergang.  

Let op

De pumptrack wordt regelmatig verhuurd. Op deze tijden is de baan niet toegankelijk voor publiek.

  • Het dragen van een helm is verplicht
  • Elektrische steps en scooters zijn niet toegestaan op de baan 
  • De pumptrack is geschikt voor kinderen en volwassenen. Houd rekening met de verschillende niveau’s van de gebruikers. Kinderen onder 8 jaar alleen onder ouderlijk toezicht.
  • Gebruik van de baan is op eigen risico
  • Bekijk hier alle huisregels (PDF)

 

Instuifmiddagen

Pumptrack Valkenhuizen Instuifmiddag 4-9

04 september 2023
15:00 – 17:00

Pumptrack Valkenhuizen Instuifmiddag 11-9

11 september 2023
15:00 – 17:00

Pumptrack Valkenhuizen Instuifmiddag 18-9

18 september 2023
15:00 – 17:00

Tags : , , , ,