Popschool Jacobiberg is vernieuwd!

Geplaatst op 25 augustus 2015 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, Talent uit Arnhem, Talenten, Vrije tijd

In september gaat het nieuwe Popschoolseizoen weer van start op Popcentrum Jacobiberg.

Dit keer met een aantal nieuwe features die het nog leuker en gemakkelijker maken om muziekles te nemen!

  • gratis proefles 14-25 september
  • samenspel- of bandles op dinsdag
  • strippenkaarten
  • online inschrijven
  • meer presentatiemogelijkheden
  • versoepelde opzegtermijnen

De Popschool staat al jaren bekend om het docententeam dat naast het lesgeven voornamelijk live op het podium te vinden is. Zo zingt zangdocente Lienke Iburg momenteel als achtergrondzangeres bij Kenny B die met zijn hit Parijs op alle festivals speelt, en is gitaardocent Vedran Mircetic in het weekend gitarist van De Staat. Drumdocent Jusso Whistler laat z’n kunsten in een classic rock show zien terwijl Anne Ermens in een vocal group close harmony ten gehore brengt.

Dit cursusjaar is er een en ander vernieuwd aan het concept van de Popschool.

jacobiberg popschool

Gratis proeflessen 14-25 september
Tijdens deze 2 weken kun je kennis komen maken met de docenten en de lessen van de Popschool. Op de site van de Jacobiberg kun je je inschrijven voor deze proeflessen. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Samenspel- of bandles op dinsdag
De Popschool wil in de toekomst het spelen in bandvorm nog meer gaan stimuleren. Daarom beginnen we dit schooljaar met een testcase voor samenspellessen op dinsdag. Dat wil zeggen dat de leerlingen aan de Popschool náást hun instrumentles ook een groepsles volgen. In deze groepsles spelen leerlingen samen met leerlingen die een ander instrument bespelen, begleid door onze docenten. Als je het leuk vindt, kun je ook af en toe een ander instrument bespelen dan waar je les in hebt.

Strippenkaart
Wil je naast je zangles ’n paar pianolesjes volgen om jezelf te begeleiden? Zou je graag wat lessen aan de popschool volgen, maar wil je je niet vastleggen aan reguliere wekelijkse lessen? Of wil je misschien eens een of twee lessen kado geven? Dan kun je nu online een strippenkaart kopen. Deze is bruikbaar voor willekeurige individuele lessen van ’n half uur.

Online inschrijven
Je kunt je binnen 5 minuten middels het online inschrijfformulier inschrijven voor reguliere muzieklessen of korte cursussen.

Meer presentatiemogelijkheden
Door het jaar heen zullen er verschillende presentatiemogelijkheden gerealiseerd worden voor leerlingen van de Popschool. Niet alleen op de Jacobiberg zelf, maar ook op andere lokaties in de stad, kunnen leerlingen en bandjes laten horen waar ze in onze les- en repetitieruimtes hard op geoefend hebben.

Versoepelde opzegtermijnen
Het is heel gemakkelijk om in te stromen en tussentijds op te zeggen. Je zit dus niet aan het schooljaar vast.

Reden te meer dus om eens een kijkje te komen nemen op de Popschool van de Jacobiberg. Meer informatie vind je op http://jacobiberg.nl/popschool/

Tags : ,

Reacties