Als je zorgen op problemen hebt die je zelf niet kan oplossen, kan je in Arnhem terecht bij je wijkteam, huisarts, school of bij Sense.

help head

Wijkteams Arnhem
Als je hulp nodig hebt, kun je in Arnhem terecht bij je wijkteam van de Gemeente Arnhem. Je kunt bellen naar de klantenservice 088-2260000. Zij zullen proberen om je vragen te beantwoorden of een afspraak voor je maken met je wijkteam.

Weet je zeker dat je hulp nodig hebt van een coach, dan kan je ook direct een online afspraak maken. Aan de hand van je postcode wordt de afspraak bij jouw eigen wijkteam ingepland.

Samen met een coach uit jouw wijkteam ga je een plan maken om het probleem aan te pakken. De coach kijkt samen met jou welke hulp er nodig is. Wanneer er hulp van andere instanties of specialisten nodig is, zal de wijkcoach je doorverwijzen.

Als je mee wilt weten over het wijkteam en de coach bij jou in je wijk, kijk dan bij Hulp in Arnhem – de wijkteams.

Alle medewerkers in het wijkteam hebben een geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat zij gevoelige informatie niet zonder jouw toestemming met anderen mogen delen.

Huisarts
Heb je problemen of vragen op het gebied van lichamelijke of geestelijke gezondheid dan kan je direct contact opnemen met je huisarts. Hij zal helpen om het probleem op te lossen of als dat nodig is, je doorverwijzen naar een specialist zoals een psycholoog, diëtist of fysiotherapeut. Kijk hier voor een overzicht van alle huisartsen in Arnhem.

School
Op school kan je met je problemen terecht bij je mentor, decaan of een docent die je vertrouwt. Praat je liever met iemand die geen les geeft? Dan kan je terecht bij de vertrouwenspersoon, intern begeleider of een schoolmaatschappelijk werker als die er is.

Vragen over seks?
Heb je vragen over seks of soa’s? Dan kan je direct contact opnemen met Sense. Kijk hier voor meer informatie.

 

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties