Zevende editie van Zombiewalk Arnhem op 26 oktober

Geplaatst op 12 oktober 2017 Door In Artikelen, Lifestyle

Op donderdag 26 oktober vindt de jaarlijkse Zombiewalk Arnhem weer plaats! Een horde ondoden zal dan de binnenstad van Arnhem weer onveilig gaan maken. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Zombiesquad.nl

Zombiewalk Arnhem 2017 header

De Zombiewalk Arnhem is een zogenaamde sponsorloop. Tijdens de Zombiewalk staat het Dierenasiel Arnhem centraal. Door het doneren van dierenvoer steun jij een goed doel en kunnen er weer meer zwerfdieren opgevangen en geplaatst worden bij een nieuw baasje! Bij de ingang van Willemeen zal een grote doos staan waar jij je donatie kunt achter laten. Geen geld, maar wel een blikje, doosje of zakje voer voor hond kat, goudvis, kanarie of muilezel. 

Tijden en route Zombiewalk Arnhem 2017
Willemeen gaat op 26 oktober open om 17:00 uur. Hier kun je jezelf grimeren of voor een kleine financiële bijdrage laten grimeren door de aanwezige (semi) professionele grimeurs. De organisatie heeft nog plek voor enkele grimeurs, kijk hier voor meer informatie.

Route Zombiewalk Arnhem 2017
Om 19:00 uur begint de Zombiewalk en zal bovenstaande route door het winkelgebied van Arnhem worden afgelegd. Rond 21:00 uur eindigt de Zombiewalk weer bij Willemeen alweer je je kunt afschminken en omkleden.

>> Zombiewalk Arnhem 2017 op Facebook

Tags : , , ,