Grimeurs gezocht voor Zombiewalk Arnhem 2017

Geplaatst op 11 oktober 2017 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Op donderdag 26 oktober vindt de jaarlijkse Zombiewalk Arnhem weer plaats! Een horde ondoden zal dan de binnenstad van Arnhem weer onveilig gaan maken. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Zombiesquad.nl. 

Zombiewalk Arnhem 2017

Grimeurs gezocht!
De organisatie van Zombiewalk Arnhem 2017 is op zoek naar grimeurs die deelnemers van de Zombiewalk Arnhem 2017 willen grimeren. Er is in totaal plaats voor zes grimeurs. De grimeerlocatie is jongerencentrum Willemeen. De grimeurs mogen vanaf 17:00 uur starten met het grimeren van de deelnemers. Om 18:50 uur dient het grimeren klaar te zijn. Elke grimeur krijgt een tafel, twee stoelen en een spiegel ter beschikking. Aan elke grimeur wordt €25,- gevraagd. Dit geld wordt vervolgens geschonken aan Dierentehuis de Dierenborg in Arnhem. De grimeurs maken zelf prijsafspraken met de deelnemers die gegrimeerd worden.

Ook krijgen grimeurs de mogelijkheid om zichzelf en zijn/haar creaties te promoten via www.zombiesquad.nl. Ook kun je hier als grimeur je contactgegevens laten publiceren zodat geïnteresseerden zelf contact kunnen opnemen met een grimeur.

De organisatie van Zombiewalk Arnhem is ook nog op zoek naar een grimeur die een workshop ‘Zombies grimeren met huis, tuin en keukenmeuk’ kan geven. Hiervoor zullen de materiaalkosten in overleg worden vergoed.

Mocht jij interesse hebben in een van de zes plekken voor grimeurs of als workshopleider, stuur dan een mail naar Jasper@zombiesquad.nl

Tags : , , , ,