Aanmeldingen geopend voor De Nieuwe Notie 2022, hét talentontwikkelingstraject voor hiphop uit Oost-Nederland!

Geplaatst op 20 januari 2022 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

Wat heb je nodig voor de volgende stap in je creatieve carrière? Deze vraag staat centraal bij De Nieuwe Notie 2022, hét talentontwikkelingstraject voor hiphop uit Oost-Nederland.

De Nieuwe Notie ging in 2021 stil van start met een zestal talenten: Zino Chavez, Mxrcos, BERGH, Johnny Loves Me, LVIS en Jahlynn. Maar Oost-Nederland barst van nog veel meer hiphoptalent. Daarom is de organisatie op zoek naar nieuwe gegadigden voor De Nieuwe Notie 2022! De Nieuwe Notie heeft als missie talent een boost te geven op weg naar het landelijke muziekcircuit. De organisatie richt zich hierbij op rappers en vocalisten, maar ook producers en beatmakers die zich identificeren met hiphop.

Van alle aanmeldingen wordt uiteindelijk een selectie van een zestal talenten gemaakt. Met dit zestal wordt vervolgens gewerkt aan zaken als branding, planning, strategieën, promotie, finance, muziekrecht, ondernemerschap en natuurlijk de artistieke ontwikkeling. Dit wordt gedaan door middel van masterclasses en coaching van pro’s uit de hiphopscene en showcases op onder andere het Booster Festival.

Geef je op voor De Nieuwe Notie 2022!

Ben of ken jij toffe producers/ beatmakers/ rappers/ vocalisten die klaar zijn voor die extra stap? Schrijf je dan in via het online aanmeldformulier van De Nieuwe Notie 2022. Begin maart wordt de nieuwe selectie talenten bekend gemaakt!

> De Nieuwe Notie op Instagram
> Spotify Playlist van de Nieuwe Notie

Voor vragen neem contact op via info@denieuwenotie.nl

De Nieuwe Notie is een initiatief van Cultuur Oost, De Nieuwe Oost | pop, Beatbox Zwolle, Poppunt Gelderland en Poppunt Overijssel. Talenten krijgen op hun beurt de kans om van de netwerken en middelen van de partners gebruik te maken.

Tags : , , , , , ,