Arnhem Studiestad organiseert opnieuw de Student City Challenge: het ultieme evenement voor changemakers!

Geplaatst op 25 oktober 2023 Door In Hulp & Info, School & Opleiding, Talent uit Arnhem, Talenten

Arnhem Studiestad organiseert (na diverse succesvolle edities) opnieuw de Student City Challenge in Arnhem. Het ultieme evenement voor changemakers!

Arnhemse studenten hebben een aantal dingen gemeen. Eén daarvan is de toekomst. Maak jij je ook wel eens zorgen over het leven, studeren en werken in de stad? Tijdens deze 2-daagse gaan we in groepen aan de slag met uitdagingen van de stad, denk daarbij aan:

  • Ontdek studentenhuisvesting
  • Ontdek hotspots
  • Deel schone energie

Een ding is zeker: nietsdoen is geen optie!

Tijdens de Student City Challenge werk je dus samen met andere Arnhemse studenten aan uitdagingen die invloed hebben op jouw dagelijks leven. De Challenge begint met een kick-off op maandagavond 20 november (17-19 uur). Het event zelf is op donderdag 23 november (15-22 uur) en op vrijdag 24 november (9-17 uur).

Een team van toegewijde professionals is deze dagen aanwezig om jou te coachen tijdens deze Challenge. Diverse workshops helpen je om met ideeën en oplossingen te komen. De studenten met de drie beste ideeën ontvangen geldprijzen, evenals de kans om aan jullie oplossing vervolg te geven met ondersteuning van coaches (Start Club Arnhem) en financiële support.

Schrijf je in voor de Student City Challenge!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Ben jij klaar voor de uitdaging en durf jij de toekomst in eigen hand te nemen? Je kan je inschrijven tot uiterlijk 10 november.
> Meld je aan!

Bekijk het complete programma, de coaches, jury en meer op de website van Arnhem Studiestad.

Locatie

Ook dit jaar vindt de Student City Challenge weer plaats in Rozet in Arnhem.

Wanneer: 20, 23 en 24 november 2023 
Waar: Rozet, Kortestraat 16 in Arnhem 
Kosten: Gratis!

Bron: Arnhem Studiestad

Tags : , ,