Hoogtepunt Eindexamenpresentaties Jazz & Pop en Muziektheater tot 3 juli

Geplaatst op 14 juni 2022 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Vanaf deze week tot 3 juli komen de Finals van de opleidingen Jazz & Pop en Muziektheater van het ArtEZ Conservatorium Arnhem tot een hoogtepunt. Met meer dan 40 evenementen is er elke dag wel ergens een optreden, presentatie of voorstelling te zien. Op verschillende plekken in Arnhem en de rest van het land presenteren de studenten zich op de “eigenwijze” die het ArtEZ Conservatorium in Arnhem typeert.  We lichten er een paar voor je uit. 

 

Jazz & Pop: Joshua Milo – extraordinary sounds, high-flying melodies and captivating grooves 


 
Toen hij zijn eerste videogameconsole kreeg, de Nintendo DS, werd hij meteen verliefd op de muziek van games als Super Mario Kart en probeerde hij deze na te bootsen op zijn elektrische piano. Als zoon van een stewardess kreeg hij al op jonge leeftijd veel van de wereld te zien en vond hij al snel zijn fascinatie voor Japan en zijn zeer unieke Jazz-Fusion-scene. Het idee van het ontdekken en verkennen van nieuwe plaatsen wordt weerspiegeld in zijn muziek van vandaag, omdat het een rijk expressieve smeltkroes is van een groot aantal invloeden en inspiraties. 

Vrijdag 17 juni | 19:00 | ArtEZ Conservatorium Arnhem Concertzaal Utrechtsestraat 85, Arnhem |
Tickets en Info 

Muziektheater: Charlie Rackwitz – T§G – Bureaucratie versus “The Transtrenders” 


 
Een activistische muziektheatervoorstelling over en tegen de Duitse Transseksuele Wet waarin twee verschillende en contrasterende werkelijkheden naar voren komen: het schijnbaar onbeweeglijke rechtssysteem (de bureaucratie) gevormd door genderconform, binair en regelgevend denken en daar tegenover de uiteenlopende gevoeligheden en ervaringen van verschillende individuen die willen experimenteren met en zoeken naar hun identiteit. Deze tegengestelde realiteiten vechten in de  theatrale ruimte om de aandacht. 

Donderdag 30 juni | 19:00 | Theater aan de Rijn |
Tickets en info 

 
De ArtEZ finals lopen elk jaar van begin mei tot eind juli en alle finals zijn te zien op www.artez.nl/nl/finals  

 

 

Tags : , , , ,

Reacties