Tekenaars gezocht voor The Big Draw Arnhem: geef je nu op!

Geplaatst op 5 juli 2022 Door In Kunstenaars uit Arnhem, Talent uit Arnhem, Talenten

The Big Draw is het grootste tekenfestival ter wereld en wil mensen de kracht van tekenen laten ervaren. The Big Draw Arnhem vindt dit jaar plaats van 15 t/m 18 september. In de Arnhemse wijken doen dit jaar 5 winkelcentra mee. Daar tekenen (lokale) tekenaars en creatievelingen op ramen van winkeliers en worden er leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd bij het winkelcentrum.

Aanmelding voor tekenaars – The Big Draw in de wijk

Wil je je aanmelden voor The Big Draw in de wijk 2022? Via dit online formulier geef je aan dat je interesse hebt om tussen 15 – 18 september mee te doen met de ramenroute in Arnhem. De gegevens die je invult zijn alleen voor intern gebruik (Rozet) en worden niet verspreid. Als je dit formulier invult, kunnen we je benaderen voor tekenopdrachten van The Big Draw en eventuele andere tekenopdrachten. 

Hoe werkt het?

Als je geselecteerd wordt voor de ramenroute, krijg je een raam van een Arnhemse winkelier ter beschikking om op te tekenen. Je krijgt van ons een setje raamstiften die je achteraf mag houden. De winkeliers vinden het leuk als je je tekening probeert aan te passen aan het thema van de winkel. Ook krijg je een cadeaubon ter waarde van €50 als vergoeding voor je deelname. Je mag zoveel ramen doen als je wilt, tussen 15 – 18 september.

Als je regelmatig creatieve workshops geeft, laat ons dan ook via dit formulier weten hoe dat eruit ziet. Als we weer een leuk event organiseren kunnen we je dan (uiteraard tegen vergoeding) vragen om een workshop uit te voeren.

> Website The Big Draw Arnhem

Tags : , , , ,

Reacties