Tweede editie van urban dinnershow ‘Operation Beats’ op 29 december bij Theater aan de Rijn

Geplaatst op 4 december 2019 Door In Talent uit Arnhem, Talenten, Theater & dans

Operation Beats is een avond gevuld met shows en snacks. Vanuit de hiphop scene worden (internationale) makers uitgenodigd om te laten zien wat zij in huis hebben. Samen met Theater aan de Rijn biedt de organisatie vier keer per jaar een podium en bouwen ze steeds een brug naar een andere stad.

Operation Beats II
Hiphop is puur, rauw en eerlijk. Terwijl je in de bovenzaal kan genieten van optredens van de locals Miss Diffy en DIS4FF3CTED, worden in de foyer o.a. verse California Sushi Rolls voor je bereid. Tijdens de eerste editie in september hebben we Miss Two Face uitgenodigd om de avond te openen en nu komt Mr. ShinShan himself de avond afsluiten! De jonge danser won dit jaar zowel de internationale danswedstrijd Red Bull Dance Your Style in Parijs als Holland’s Got Talent. Daarnaast is ShinShan lid van AxU, een groep opkomende makers uit Nijmegen en samen laten zij zien wat er aan de Waal gebeurt. Mc Disci zal samen met Amy Mabel Kimberly de avond hosten.

De avond wordt georganiseerd door Amy Mabel Kimberly in samenwerking met Theater a/d Rijn, leden van de Arnhem Renaissance, vele Arnhemse ondernemers en vrienden. De urban culture is de meest dominante kunststroming van het moment en dat maken we samen zichtbaar in het centrum. Met de stad, door de stad en voor de stad!

Operation Beats II / Urban Dinnershow / Fade in [Arnhem]

Zondag 29 december
Theater a/d Rijn
Aanvang 18:00
Show 19:00-22:00
Dinner Break 20:00-21:00

Tickets (€30,- inc. dinner) – hier online te bestellen

> Facebook event Openration Beats II

Beeld: Menno Van Der Meulen

Tags : , , , , , , , , , ,

Reacties