Booster Festival 2021 | Het showcase festival van Oost-Nederland op 10 april

Geplaatst op 7 april 2021 Door In Mis het niet, Muzikanten, bands & DJ's, Talenten, Uitgaan

Het Booster Festival is de plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek. Dit jaar vindt het Booster Festival online plaats op 10 april. De achtste editie van Booster zal ook dit jaar weer bestaan uit een conferentie overdag en een showcasefestival in de avond.

Conferentie
Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conferentie van Booster, met workshops, masterclasses, en feedbacksessies op het programma. Talentscouts zijn er om kennis te maken met je muziek, mee te netwerken en om kennis van op te doen. Tussen de talentscouts zitten professionals uit de Nederlandse muziekindustrie. Boekers, managers, programmeurs, producers en meer. Schakel vanaf 13:00 in op het dagprogramma via de website.

Showcasefestival
’S Avonds staan de acts – die wellicht met een paar jaar de grote podia bestormen – in onze digitale spotlight. We showcase het talent wat hard aan de weg timmert en een belofte is vanuit het oosten van het land. De geselecteerde acts presenteren zichzelf dit jaar door middel van een speciaal opgenomen videosessie op een van de zes Enschedese locaties. Je kijkt vanaf 19:00 mee naar het showcasefestival via de website.

> Website Booster Festival
> Booster Festival op Facebook

Tags : , , ,

Reacties