Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen – gratis minifestival voor jonge mensen rondom seks – 1 april – Rozet Arnhem

Geplaatst op 20 maart 2023 Door In Hulp & Info, Liefde & Seks, Mis het niet, Uitgaan

Bijna iedereen praat erover, doet het (of juist niet) en heeft er een mening over: seks. Tegelijkertijd is seks een taboe; iets waar we niet al te kwetsbaar en open over durven praten. Zaterdag 1 april (geen grap!) zetten we seks en seksualiteit in de spotlichten. We gaan erover praten, lachen, dansen, spelen, maken, informeren laten zien en horen.

Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen

In samenwerking met InDifferent organiseren we Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen. Een minifestival voor jonge mensen rond seks (en alles wat ermee te maken heeft): met een programma dat focust op het bespreekbaar maken van seks, seksualiteit en gender, plezier, taboes en het ontkrachten van hardnekkige mythes.

Met workshops, voorstellingen, performances, films, gesprekken, vragenuurtjes, podcasts en meer.

Met onder andere:

Met onder andere: De Grote Kutshow, Jules Christopher,  Seksuologen Met Twee, Sarah Sugar, Nu Mijn Borsten Eraf Zijn Kunnen We Dichter Tegen Elkaar Liggen door Caro IliasCollectief Halfnaakt, Deborah Seymus – journalist en schrijfster van Vijftig Piemels Later – en een prikkelend kortfilmprogramma door Go Short.

Plaatjes komen van de DJ-set van Brothers From Another Mother en Babs treedt op, dus gegarandeerd diepgang op de dansvloer. En nog veel meer, dus houd onze socials in de gaten!

Entree is gratis, een plekje reserveer je via deze link!

Zaterdag 1 april – 19:00 – 00:00 uur –  Rozet – gratis entree!

Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen wordt georganiseerd in het kader van de Gelderse Vrijheidsdagen en is tot stand gekomen in samenwerking met InDifferent en mede mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem, Rijnbrink en de provincie Gelderland.

Feya Fern (@feyafern) 

Deborah Seymus (@journalist.deborahseymus)

InDifferent (@indifferent.nl)

TBFAM (@tbfam_nmgn) 

Jules Christopher ????️‍⚧️ (@jules_christopher)

Babs (@babsopdebeat)

Degrotekutshow (@degrotekutshow)

Peet Bouwens (@strapats)

HALFNAAKT (@halfnaakt)

Rozet (@rozetarnhem) •

Tags : , , , , ,