Musis Sweet & Intense: twee popculture concerten voor jongeren én kinderen

Geplaatst op 10 december 2017 Door In Mis het niet, Uitgaan

Musis, 33Creations en La Fam halen op 5 januari artiesten als SBMG, Latifah en Soufiane Eddyani naar Arnhem om twee grote feesten te vieren met jongeren en kinderen onder de noemer Musis Sweet & Intense.

Musis Sweet and Intense

De Nederlandstalige urban- en popscene kent tegenwoordig een grote schare jonge fans. Deze kinderen zijn vaak te jong om naar concerten te gaan en moeten het doen met de weinige kindvriendelijke outdoor festivals om een glimp van hun favoriete artiesten te kunnen opvangen. 

Musis staat natuurlijk bekend als het huis voor muziek, of je nou jong of oud bent, een thuis voor iedere muziekliefhebber! Daarom halen Musis, 33Creations en La Fam Productions de grote namen uit de urban scene helemaal naar Arnhem toe zodat ook de jongste fans kunnen genieten.

Musis Sweet (6+)
Het familieconcert Musis Sweet vindt op vrijdag 5 januari vanaf 14:00 uur plaats in de Parkzaal en is hét concert voor de jongste muziekliefhebbers. Ouders en kinderen kunnen samen genieten van de optredens van populaire artiesten als Vinchenzo, Soufiane Eddyani (BE), Sarah & Julia en Skitta. Een uniek familieconcert dat je niet mag missen. 

Musis Intense (12+)
’s Avonds wordt de microfoon overgedragen aan artiesten als SBMG, Latifah, Jonna Fraser en Josylvio. Zij voorzien de jongeren van hét popculture concert van Oost-Nederland. 

Kaartverkoop en meer namen
De early bird kaartverkoop is van start gegaan via musis-arnhem.nl. Meer info en de gehele line-up is te vinden op sweetandintense.nl.

>> Musis Sweet op Facebook
>> Musis Intense op Facebook

>> Musis Sweet op Instagram
>>Musis Intense op Instagram

>> Snapchat: sweetandintense

Tags : , , , , , ,

Reacties