Nieuw concept bij Luxor Live: Elektroniche

Geplaatst op 18 oktober 2016 Door In Mis het niet, Uitgaan

Arnhem is weer een nieuw concept rondom elektronische muziek rijker. Luxor Night Live en Hömpfdingå hebben de handen namelijk ineen geslagen en het concept ‘Elektroniche’ ontwikkeld. Elektroniche is een terugkerende avond waarbij iedere editie diverse elektronische live-acts optredens zullen verzorgen.

elektroniche-3

De eerste editie van Elektroniche werd op donderdag 8 september afgetrapt door Dollkraut in de bovenzaal van Luxor Live. Support kwam deze avond van De Trip. De tweede editie van Elektroniche vond plaats op zaterdag 1 oktober. Toen verzorgde het Amsterdamse duo Polynation een optreden bij Luxor Live.

Tijdens de derde editie komt Aurifex een optreden verzorgen. Dit unieke live elektronica trio uit Arnhem bestaat uit Tom Hermens (keys), Daan Leever (bass) en Bouke Hofma (drums). Als Aurifex brengen ze een mix van house, techno en dromerige elektronica geïnspireerd door acts als Caribou en elektro guzzi. Op het podium is het een heerlijk schouwspel, waarbij improvisatie als rode lijn door hun set loopt. En dit komt 100% ten goede aan de beleving op de dansvloer, prepare to dance!

Support komt van OHGOD!.

Gratis entree voor iedereen!
Tijdens de komende editie van Elektroniche gaat Luxor Live een pilot doen met live streaming. En om dat te vieren mag iedereen gratis naar binnen!

Dat betekent dus dat je aankomende vrijdag via Facebook Live thuis vanaf de bank kunt meekijken naar onze terugkerende avond met de spannende elektronische live-acts, met deze keer de Arnhemse elektronica-acts Aurifex en OHGOD! Maar omdat er bij zijn nóg leuker is, zetten we de deuren van onze bovenzaal voor één keer wagenwijd open en mag IEDEREEN GRATIS naar binnen! Zorg dus dat je er op tijd bij bent want VOL = VOL!

 

Tags : , , , , ,

Reacties