Park Open 2021 van start op zondag 18 juli

Geplaatst op 30 juni 2021 Door In Mis het niet, Uitgaan

Dit jaar gaat Park Open van start op zondag 18 juli en zijn er meerdere podia. Op het hoofdpodium bands, op podium 2 het singer-songwriter talent van Rijn IJssel en op podium 3 het danstalent van Studio 26. Alle acts wisselen elkaar af zodat níets gemist hoeft te worden!

Line-up Podium 1 Park Open

The Stone Souls uit Zevenaar met een mix van ‘surfing’ and sliding’ gitaren. De broeierige stem van Lina maakt het de “sound from the meadows of Old-Zevenaar”.

Solomon State is een vierkoppige indierockband uit Arnhem. Wat de band kenmerkt is de vintage synth-driven sound, met hier een daar een vleugje psychedelica en neo-soul.

► Javier & Friends met een mengeling van Pop, Rumba Catalana, wals en Rock. De zang door Caroline Lobanov is in het Engels, Spaans, Nederlands en Portugees.

Maggie’s Flock is een zeskoppige ‘kudde’ uit Nijmegen/Arnhem die stevige folkrock speelt. Fijne meestompers met een flinke scheut Celtic folk waar je niet bij stil kunt blijven staan!

Info over podium 1 en 3 volgt, houd het Facebookevent in de gaten!

Line-up Podium 2 Park Open

Tijdens alle bandwissels op het hoofdpodium spelen op podium 2 enkele veelbelovende studenten een selectie uit vooral eigen werk. Vandaag zijn dit Isabelle Pormes​​, Kaheke Van de Pas ​​& N’Dea en Sara van Arkel.

Belangrijke informatie

Na de corona editie van 2020 is Park Open er in 2021 ook weer! We waren al uit de startblokken toen op 26 juni nieuwe landelijke coronarichtlijnen bekend werden. Deze hebben twee veranderingen tot gevolg voor de Park Open Ronde Weideconcerten 2021.

1. We mogen zonder test- of vaccinatiebewijs slechts 800 mensen toelaten;

2. We moeten je contactgegevens registreren en een check doen bij de ingang.

Wat betekent dit?
• We vragen dit jaar een bescheiden bijdrage in de vorm van € 2,50 per persoon (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) om uit de kosten te komen;
• Je koopt vooraf een ticket via deze ticketlink. Met dit ticket heb je toegang op de dag van je keuze. Voor kinderen onder de 13 jaar reserveer je ook een plek à € 0,01. Ieder ticket geeft automatisch kans op een aantrekkelijke prijs!

• De registratie ter plekke gaat snel, eenvoudig en veilig dankzij Gastvrij Arnhem. Scan bij de ingang de Park Open QR-code en vul je gegevens in. Na een korte gezondheidscheck heb je daarna vrij toegang tot de Ronde Weide.

Verder goed om te weten
• Wij heten iedereen welkom en stellen een test of vaccinatiebewijs daarom niet verplicht;
• De prijzen bij de bar zijn in 2021 opnieuw gelijk – dus laag – gebleven;
• Op het veld mag je staan, lopen, dansen, etc. zolang je 1,5 meter afstand van anderen houdt;

• Je kan komen en gaan wanneer je wilt.

Nieuwe regels of niet: we maken er ook in ons 31ste jaar weer een groot feest van! Park Open, wie is er niet groot mee geworden…?
 

Tags : , , , ,

Reacties