’t Weeshuis LAB – Rozet Rooftop Meetup op 29 juli

Geplaatst op 26 juli 2022 Door In Jonge ondernemers, Kunstenaars uit Arnhem, Mis het niet, Muzikanten, bands & DJ's, Talent uit Arnhem, Talenten, Uitgaan

‘T Weeshuis ken je misschien van de feesten, maar er is meer! ‘T Weeshuis is een community van en voor jonge makers, artiesten en kunstenaars uit Arnhem en omgeving. ‘T Weeshuis creëert een ontmoetingsplek om elkaar te leren kennen en te inspireren, om zo je netwerk uit te breiden.

Op vrijdag 29 juli organiseert ’T Weeshuis in samenwerking met Rozet ‘T WEESHUIS LAB, een fonkelnieuwe meetup met als thema ‘verbinden’. Tijdens deze gratis te bezoeken rooftop meetup heten we je welkom met muziek, een hapje en een drankje, exposities en meer. De host is Kimono en de tunes komen van DJ’s Aizen Sama en Nikisha Samson.

Tijdens ‘T WEESHUIS LAB kun je werk checken van de volgende kunstenaars:

Yrene van Amstel – Yrene van Amstel is 21 jaar en geboren, getogen en wonend in Arnhem. Als beeldend kunstenaar onderzoekt ze door middel van collages, sieraden, textiel en woordkunst haar verhouding met maatschappelijke vraagstukken en haar eigen roots. De quote “An artist’s duty is to reflect the times” van Nina Simone is iets waarnaar ze streeft tijdens het maken. In haar werk zit vaak humor, maar ook een kritische noot om zo anderen tot denken en reflectie aan te zetten.

Donovan – Donovan is zijn merk Foliage een tijdje terug begonnen met het idee om een kledingmerk te beginnen die ook zorgt voor verbinding tussen mensen vandaar de naam ook. Foliage betekent gebladerte en een boom/plant heeft ook meerdere bladeren nodig om te groeien aka de community. Hij wil dan ook niet alleen kleding verkopen maar ook dingen daar omheen doen.

Ofi Design – Isabelle Ofure Brouwer aka Ofi is a contemporary artist born in Nigeria and based in Arnhem, The Netherlands. Her colorful art pays homage to her African roots and is often inspired by pop culture. Art has always been a part of her life as well as an escape from day to day life. Creative expression has always been an important part of her life and she continues to find ways to broaden her horizons.

Quinty Ophelia – Quinty is Fotograaf en grafisch designer. ‘Ik heb geen fotografisch geheugen, dus ik moest er maar één creëren haha! Om in één zin te beschrijven wat ik doe is het: mooie momenten vastleggen en experimenteren met beelden.

Dus meld je aan en kom langs, want in ‘t Weeshuis willen wij jou graag leren kennen!

DATUM: Vrijdag 29 juli 2022
AANVANG: 15:30
START: 16:00
EINDE: 19:30

> Gratis entree, inschrijven via deze link.

> Instagram ’t Weeshuis

Tags : ,

Reacties