Tot je 30e korting op cultuur en veel meer met de CJP Pas

Geplaatst op 16 juni 2024 Door In Artikelen, Lifestyle, Mis het niet, Uitgaan

Tot je dertigste jaar krijg je met CJP veel korting op cultuur en nog veel meer! Jongeren worden zo in contact gebracht met cultuur in de breedste zin van het woord. Dit doet de organisatie al meer dan vijftig jaar! CJP geeft korting en fungeert als gids in het voor jongeren soms overweldigende culturele aanbod. Maar er is meer.

Al meer dan 50 jaar probeert CJP kunst en cultuur toegankelijker te maken voor jongeren die nog geen 30 jaar zijn. Door middel van kortingen bij de aangesloten culturele partners kunnen de CJP-houders flink profiteren en cultuur snuiven voor een relatief lage prijs. CJP geeft niet alleen korting voor een bezoek aan het theater of korting bij je favoriete kledingwinkel. Je kunt met een CJP zelfs goedkoper op vakantie of juist een zorgverzekering afsluiten die financieel aantrekkelijk is.

CJP in Arnhem
Ben je een fan van musea in Arnhem? Kies dan voor CJP! Hiermee kun je goedkoop naar bijvoorbeeld het Nederlands Openluchtmuseum en het Kröller-Müller Museum. Zo’n bezoek aan een expo kost al gauw rond de 20 euro. Een CJP biedt je een korting bij deze musea tussen de 4 en 5 euro.

Voor je studie kan het ook handig zijn. Een CJP geeft je bijvoorbeeld een korting tussen de 5% en 10% op Apple producten. Sportketen Perry maakt het ook mogelijk om sportmaterialen aan te schaffen zonder dat je je suft betaalt. En heb je zin om wat leesvoer mee te nemen als je met de trein gaat reizen? Dan kun je bij boekenhandel AKO terecht voor een korting van 25% op onder andere tijdschriften. Dol op dansen? Met je CJP  krijg je 15% korting op alle rittenkaarten en abonnementen bij MaxStudios.

 

CJP pas Arnhem

Bioscoop Arnhem met CJP
Ook Pathé en VUE (voorheen JT bioscopen) doen altijd mee, waardoor je met je CJP gebruik kan maken van kortingen op je bioscoop tickets. Dit komt vooral goed uit als je het leuk vind om eens in de zoveel tijd naar de film te gaan, maar niet een abonnement wilt nemen bij de betreffende bioscoopketens.

Kosten van een CJP
Leerlingen van het voortgezet onderwijs en het MBO boffen, want zij krijgen hun persoonlijke CJP via de school. Het enige wat ze hoeven te doen is de CJP activeren. Daarbij krijgen zij ook een tegoed mee van 5 euro. Eventueel kan de school dat bedrag aanvullen tot 15 euro.

Andere cultuurliefhebbers die nog geen 30 jaar zijn kunnen ook een CJP aanvragen. Dat kost je jaarlijks 17,50 euro. Voor een pas met een geldigheid van 2 jaar bespaar je 5 euro, want deze kost 30 euro. Ben je bijvoorbeeld een fanatieke bezoeker van musea? Dan heb je na 3 bezoekjes d.m.v je korting het bedrag voor een CJP er al uit.

Een theatershow of concert kan aardig duur zijn. Het Posttheater of het Gelders Orkest bezoeken kost al gauw tientallen euro’s. In het geval van het Gelders Orkest kun je met een CJP flinke kortingen ontvangen op bijna alle voorstellingen en uitvoeringen! En alle niet-uitverkochte shows bij het Posttheater zijn als CJP-houder voor maar 10 euro te bezoeken! klik hier als je meer wilt weten over shows in het Posttheater die je kunt bezoeken met je CJP.

Een CJP garandeert verder dat je toegang hebt tot exclusieve CJP-Events door heel Nederland, dat je twee maal per jaar het Cultuur Magazine ontvangt en dat je mee kan doen aan alle winacties van CJP.

Klik hier voor meer informatie en om direct een CJP pas bestellen

Tags : , , , , , , , , , , , ,