De 10 beste kijk- en luistertips op YouTube !

Geplaatst op 21 september 2022 Door In Artikelen, Geen categorie, Lifestyle

Iedereen is er wel bekend mee, YouTube! Dit platform is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. De een bekijkt er talloze video’s op en de ander heeft er de hele dag muziek op aanstaan. Waarschijnlijk heb jij, net als ik een aantal kanalen die je dagelijks of wekelijks bekijkt. Of juist die paar muziekkanalen die maar op repeat blijven staan. Omdat we zo worden overspoeld met video’s, en het soms lastig kiezen is. Heb ik de naar mijn mening leukste entertainment -en muziekkanalen voor je opgesomd. Verrijk jouw YouTube scherm- en luistertijd met de volgende kanalen!YouTube kijk -en luistertips

Dé vijf kijktips:

  1. Vlog Creations

Vlog Creations staat toch echt op nummer 1 in mijn kijklijst, dit is echt een pareltje waar ik wekelijks weer naar uitkijk. Je wordt meegenomen in het leven van Ross en zijn vriendengroep, die dagelijks mensen in de val lokken door de meest creatieve en unieke grappen uit te halen. Een privé chef inhuren om magnetronmaaltijden klaar te maken? Je zwembad meenemen naar het strand? Of een grizzlybeer in je huiskamer droppen? Het kan niet gek genoeg bij deze gasten, de humor die ze hebben werkt echt mega aanstekelijk. Probeer zelf maar eens een aflevering te kijken zonder hardop mee te lachen, ik denk dat dit je niet lukt…  

  1. De Avondshow met Arjen Lubach

De Avondshow met Arjen Lubach, wie kent het niet!? Als je het nog niet kent, is nu misschien een mooie tijd om te beginnen met kijken. Arjen Lubach neemt jou namelijk elke maandag tot en met donderdagavond mee in allerlei topics die spelen in Nederland. Op een leuke en laagdrempelige manier kom jij alles te weten over onze rechtstaat, de politiek en al het rep en roer in onze samenleving. Erg leerzaam dus!

  1. Dude perfect

Dude Perfect is hét kanaal dat de gekste trickshots en de meest bizarre sportwedstrijden en battles doet. Deze 5 dudes nemen jou mee in een reis rond de wereld waarin zij alles van hun bucketlist afstrepen. Van de meest unieke trickshots tot model rocket & snow sniper airsoft battles, niets is te gek. In OverTime showen de dudes de meest bizarre producten, doen ze de raarste challenges en nemen ze elkaar veel in de maling. Het zijn een stel competitieve gekken die telkens de lat weer een stukje hoger leggen, zeker een aanrader om te kijken!  

  1. Daily Dose of Internet

Daily Dose of Internet, zegt eigenlijk al wel genoeg. Dit kanaal bezorgt jou in 2.5 minuut je dagelijkse portie van het internet. In deze tijd ben jij gelijk bij met alle trending video’s van de dag. Dus wil je niet zoveel tijd kwijt zijn aan het scrollen op socials, maar wel bijblijven? Dan is dit account perfect voor jou.

  1. Xander Budnick

Xander Budnick is een kleine YouTuber die jou meeneemt in al zijn outdooravonturen. Het is erg rustgevend en leerzaam om naar de video’s van Xander te kijken, hij neemt je echt mee in het overleven in de natuur. Ervaar hoe het is om 13-daagse kano- trips te ondernemen of om in de regen een paar dagen alleen te kamperen. Wat dit kanaal voor mij bijzonder maakt is de professionaliteit van de video’s en het gezelschap van Xander. Met de tijd leer je hem een beetje kennen, en zo wordt je telkens meer meegenomen in zijn avonturen. Misschien triggert het jou zelfs om wat meer de deur uit te gaan, er is zoveel te beleven!

 

Dé vijf luistertips:

  1. Marc Rebillet

Marc Rebillet is een heerlijk uitbundig persoon die zichzelf uit door de taal van muziek. Een tikkeltje bijzonder kun je het wel noemen, maar het is niet normaal hoe creatief deze man is. Marc is een opzichzelfstaande artiest die grote zalen met gemak uitverkoopt, terwijl hij in zijn onderbroek en badjas het podium ronddanst. Hij bespeelt verschillende instrumenten, heeft een geweldige stem en weet precies hoe hij de sfeer neer moet zetten. Dit is wel echt uniek… ik raad je zeker aan hem te checken!

  1. Chris Luno

Voor even chille achtergrondmuziek tijdens het studeren of gamen zit je bij Chris Luno helemaal goed. Met verschillende house sets op de meest mooie en bijzondere locaties neemt hij je echt mee in de vibe van de muziek. Hij is een kleine en vrij onbekende YouTuber die eens in de maand een set met video online gooit. Telkens blijft hij weer verrassen en de sets blijven op repeat staan…

  1. HÖR Berlin

HÖR Berlin is hét platform voor de technoliefhebber onder ons. Wekelijks komt een grote variatie aan techno Dj’s langs bij HÖR Berlin om in de typerende badkamer een dikke set op te nemen. Het leuke aan dit kanaal is dat iedere Dj zijn eigenheid laat zien, en dus laat zien waar hij of zij goed in is. Als je dit account een beetje bij weet te houden kom je gegarandeerd artiesten tegen die precies maken wat jij zoekt. Vaak zijn er live-streams te volgen en met de honderden sessies die al zijn geweest heb jij uren, maar dan ook echt uren aan sets om te beluisteren.

  1. Johnny M

Voor rustige maar lekkere muziek waar jij de hele dag op kan viben is Johnny M het perfecte kanaal voor jou. Deze ondergewaardeerde Dj uploadt wekelijks een mix van een uur of langer, waarbij hij de meest chille housenummertjes voor je speelt. Op zijn kanaal zijn veel deep progressive house sets te vinden die perfect zijn voor elke gelegenheid. Weet je weer eens niet wat je aan moet zetten en heb je gewoon wat fijne, rustige en een beetje brainless muziek nodig? Johnny M staat altijd voor je klaar.

  1. Cercle

Cercle produceert unieke ervaringen door events te organiseren en te filmen. Over de hele wereld worden sets opgenomen op de meest mooie en bijzondere locaties. Er worden veel verschillende muziekgenres aangesneden waarbij er dus veel verschillende artiesten optreden. De muziek in combinatie met de video’s maken het plaatje echt compleet, dit zijn hele fijne sets om naar te luisteren en kijken. Ook zeker een aanrader!

Tags : , , , , ,