Kom in actie tegen eenzaamheid met de actie #kaartjesregen van Young Impact

Geplaatst op 2 december 2021 Door In Hulp & Info, Jij & de wereld

Door de coronacrisis is eenzaamheid iets van álle generaties geworden. Inmiddels kampt de helft van de Nederlandse jongeren met eenzame gevoelens en leeft 66% van de 85-plussers in eenzaamheid. Daarom wil Young Impact zoveel mogelijk eenzame mensen tijdens de decembermaand een #kaartjesregen bezorgen. Schrijf je mee? Dan krijg je van de organisatie een ticket voor Young Impact Day én maak je kans op een kerstbios bij jou thuis!

ZO DOE JE MEE AAN DE #KAARTJESREGEN

1. Schrijf mee tegen eenzaamheid

Voorzie een kaart van een lieve boodschap voor iemand die eenzaam is. Wat zou je die persoon willen zeggen? Wat doe jij als je je even niet zo lekker voelt? Schrijf het op en zorg dat je kaart bij die persoon terecht komt!

Dat kan op twee manieren:

  • Stuur de kaart naar ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat die bij iemand terecht komt die eenzaam is. Ons adres is: Young Impact, Haagweg 1, 4814 GA Breda.
  • Stop de kaart zelf bij iemand in de brievenbus die eenzaam is of wat extra aandacht kan gebruiken. Denk aan je grootouder, iemand uit de straat, het plaatselijke verzorgingshuis of een vriend.

2. Win jouw eigen kerstbios!

Schrijf jij mee tegen eenzaamheid? Dan krijg jij automatisch een gratis ticket voor Young Impact Day 2022 van ons én maak jij kans om één van de 20 Pathé Thuis-cadeaubonnen te winnen. Zo kun jij thuis mensen uitnodigen voor een super gezellige kerstbios.

3. Spoor jouw vrienden aan om ook mee te doen

Want samen impact maken is nóg leuker!

> Kijk voor alle info op YoungImpact.nl

Bron: Young Impact

Tags : , ,

Reacties