The Mall Schuytgraaf

Geplaatst op 2 mei 2015 Door In Hulp & Info, Jongerencentra in Arnhem, Vrije tijd

The Mall Schuytgraaf ontmoet en verbindt jeugd, helpt hen groeien en hoopvol samen te leven!

The Mall betekent letterlijk ‘winkelcentrum’. Zoals enkele jongeren in Schuytgraaf eens zeiden: ‘Naar het winkelcentrum gaan is toch echt wel een uitje, je kunt er veel meer dan alleen dingen kopen’. Zo is het ook met The Mall Schuytgraaf. Je ontmoet er andere jongeren, loopt stage of helpt mee omdat je het leuk vindt. Elk jaar kies je een goed doel dat je steunt met een toffe activiteit in jouw wijk. Een winkelcentrum, maar dan net ff anders. The Mall Schuytgraaf is jouw plek!

mall

Naast dat we activiteiten doen binnen onze activiteitenruimte zijn we regelmatig in de wijk te vinden met een grote oranje bus: De Mobiele Ontmoetings Plek.

In en om de bus kun je terecht voor ontmoeting, sport en spel. Hier kun je bijvoorbeeld playstation 3, voetbal, basketbal en andere sporten spelen. Speciaal voor meiden is er elke vrijdagavond de meidenclub ‘Culture Girls’. Heb je ideeën voor activiteiten en/of help je graag mee met organiseren, dan is het jeugdplatform misschien iets voor jou. Regelmatig worden er ook activiteiten gehouden zoals het Game event, pannatoernooi, dartsavond, etc. Heb je vragen over school, werk of stage, of wil je gewoon even je verhaal kwijt? Spreek gewoon één van de jongerenwerkers aan.

De Bus staat drie keer per week in de wijk:

  • Dinsdag 19.00 – 21.00 uur, Meikers 3 (parkeerplaats Brede School de Salamander)
  • Donderdag 15.30 – 17.00 uur, huiswerkbegeleiding, Minervasingel 10 (Kunst Werk Plaats)
  • Donderdag 19.00 – 21.00 uur, Minervasingel 10 (Kunst Werk Plaats)
  • Vrijdag 15.15 – 17.15 uur, Meikers 3 (parkeerplaats Brede School de Salamander)
  • Vrijdag 18.30 – 21.00 uur, Meidenclub, Het lemoen 85 (SWOA)

Ook is er regelmatig een jongerenwerker op straat te vinden.

Tot ziens bij The Mall Schuytgraaf!

The Mall Schuytgraaf op Facebook.

Tags : , ,

Reacties