De kamer van – Ellie (24)

Geplaatst op 17 december 2023 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, Werk, geld & wonen

Slaapkamers en studentenkamers zijn vaak interessant, persoonlijk en bevatten een eigen verhaal. Jongin Arnhem is hier erg benieuwd naar! Voor de artikelenreeks ‘De kamer van’ gaan we langs bij Arnhemse jongeren en nemen we een kijkje in hun kamer, studio, (anti)kraakpand of appartement. Deze keer nemen we een kijkje in de kamer van Ellie, die in een lekker ruime kamer aan het Eusebiusplein woont, vlakbij de Rijnkade.

Ellie werkt naast zijn studie die hij in Utrecht volgt in de coffeeshop Joint Venture. ‘Dit werk klinkt op voorhand wat apart, maar het is perfect om na school aan huiswerk of aan mijn tekenhobby’s te werken, omdat het vaak rustig is in de coffeeshop. Als ik een klant krijg wordt die klant natuurlijk gelijk geholpen.’

Ellie’s kamer is een bijzondere kamer. Wat maakt deze kamer nou zo bijzonder? Dat legt hij je graag uit! ‘Mijn kamer is anders dan andere kamers, ik heb mijn eigen unieke stijl.’ Dit zie je dan ook terug. Ellie heeft een aantal unieke verzamelingen. Zo heeft hij een zogeheten Mangaverzameling, dit zijn Japanse stripboeken. ‘Hiernaast heb ik nog veel meer, naast mijn ingang staat mijn gitarencollectie. Of ja collectie, vier gitaren.’ De gitaren die Ellie heeft zijn twee akoestische gitaren en een Fender Stratocaster.

Ook de zithoek van Ellie is leuk opgemaakt. Er staat een bank in en een stoel. Tegenover de bank en stoel staat natuurlijk een goede TV. ‘Deze TV heb ik voor een paar honderd euro kunnen overnemen van een vriend, en het is het meer dan waard.’ Aan deze TV zit een Playstation 5 aangesloten, voor de nodige ontspanning naast school en werk. Wat niet kan uitblijven: de koelkast. Met natuurlijk het nodige bier. Dit kan natuurlijk niet ontbreken in een studentenkamer.


Voor zijn kamer betaalt Ellie 600 euro per maand, dit is de all-in prijs. ‘Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb deze kamer via via gekregen. Daarmee heb ik wel geluk gehad. Ook is deze kamer vanwege de sfeer en de grootte een perfecte plek om een biertje te drinken met vrienden en collega’s. Dit wordt dan ook genoeg gedaan.’

Jouw stekkie showen op Jongin Arnhem?
Heb jij ook een mooie/leuke/interessante/speciale/ bijzondere/oersaaie kamer die je wilt laten zien? Jongin Arnhem komt dan graag bij je op bezoek! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Handige informatie over op jezelf wonen
Ga jij op jezelf wonen? In het artikel Uit huis, op kamers vind je allerlei handige informatie. Woon je al op jezelf en ben je benieuwd of je niet te veel huur betaalt voor je woonruimte? Doe dan eens een huurcheck! Wil je een beter overzicht krijgen van je inkomsten en uitgaven per maand? Check dan het gratis Excel huishoudboekje!

Tags : , , , , , , , , , , , ,