De kamer van – Verena (17) en Tomas (20)

Geplaatst op 20 april 2020 Door In Artikelen, Lifestyle

Slaapkamers en studentenkamers zijn vaak interessant, persoonlijk en bevatten een eigen verhaal. Jongin Arnhem is hier erg benieuwd naar! Voor de artikelenreeks ‘De Kamer Van’ gaan we langs bij Arnhemse jongeren en nemen we een kijkje in hun kamer, studio, antikraakpand of appartement. Deze keer nemen we een kijkje in de kamers van Verena en Tomas, die tegenover Arnhem Centraal wonen.

 


Hoihoi, dit zijn onze kamers, waar wij (Verena & Tomas) samen wonen. Het zijn twee kamers die niet extreem groot zijn, maar toch was het belangrijk om er alle ‘leefbenodigdheden’ te hebben, zoals een bank, bed en een tafel. Wat nog best lastig is met 22, maar het is ons aardig gelukt door een witte kast in het midden van de kamer te zetten.

Wat ook erg belangrijk was om sfeer te creëren, wij houden erg van creatief bezig zijn. Dus zijn we aan de slag gegaan met tegels, laminaat, wol en touw. Hier hebben we onze kamer mee gedecoreerd, maar we zijn nog niet klaar. Na het bedenken van allerlei dingen die je kunt doen met touw, zijn wij van plan om hier in de toekomst misschien een eigen webshop voor te beginnen. Hieronder zie je onze eettafel die we zelf met tegeltjes hebben gedecoreerd. We wonen hier pas 2 maanden, maar voelen ons al helemaal thuis. Wel zijn we stiekem al bezig met het realiseren van een eigen tiny house bouwen. Maar zover is het nog niet, dus nu nog even hier verder genieten!

Heb jij ook een mooie/leuke/interessante/speciale/ bijzondere/oersaaie kamer die je wilt laten zien? Jongin Arnhem komt dan graag bij je op bezoek! Stuur een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl voor meer informatie. Ga jij op jezelf wonen? In het artikel Uit huis, op kamers vind je allerlei handige informatie. Benieuwd of je niet te veel huur betaalt voor je woonruimte? Doe dan eens een huurcheck!

Tags : , , , , , , , , , ,

Reacties